Apple Pay și Google Pay la BCR – Viitorul băncilor în România – Sergiu Cristian Manea #IGDLCC E023 #PODCAST

Noi în România suntem speciali la capitolul inovare, chiar mai motivați ca oricine altcineva din Europa. Dovada clară este viteza internetului, în top 5 din lume. La capitolul flexibilitate în ceea ce privește serviciile de plată să știi că suntem mai sus decât Olanda, unde Mastercard este un subiect tabu.

Astăzi am stat de vorbă cu Sergiu Cristian Manea, președinte la BCR, prietenul cel mai bun al lui George, aplicația online de la BCR și am rămas uimit de cât de pasionat este de tehnologie. Și nu doar despre Apple Pay, Google Pay sau orice alte servicii de banking ci mai ales despre educația financiară pe care trebuie să o avem noi ca individ și care poate fi obținută ușor cu ajutorul internetului.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Incepand de astazi Apple Pay este disponibil si in Romania. Si ce crezi? BCR nu este compatibil. Ai inceput sa iti pierzi din credibilitate de cand faci materiale pentru sponsori. Inteleg nevoia de finantare, dar dezinformarea nu are scuza. Nu sunt in nici un caz cei mai mari, sunt doar foarte in urma.

  2. Pentru plata cu ceasul, fara telefon la tine…mi se pare mie, sau chiar inca nu se gasesc oficial in Romania smartwatch-uri cu GSM (e-SIM)?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.