APPLE IPHONE XR ESTE DELICIOS!!! – [UNBOXING & REVIEW]

Gata! E aici pe masa de review! iPhone XR, cel mai accesibil model lansat de Apple anul acesta. Bine, și ultimul pe listă la capitolul performanțe. În teorie, pentru că după ce ne-am jucat cu el câteva zeci de minute putem confirma ce am tot citit pe internet: da, display-ul este atât de bun pe cât se spune. Chiar dacă are o rezoluție mai mică, chiar și decât FullHD-ul pe care îl regăsești deja pe telefoane cu Android de trei ori mai ieftine, se vede bine. Poate chiar puțin mai bine ca acel AMOLED de pe iPhone XS. Și asta mă surprinde.

Ce mp mai surprinde este și camera foto. Una singură, dar modul portret reușește să facă fotografii mai bune decât iphone XS. Fără glumă, le-am atașat în articol mai jos. Până la urmă se dovedește că un software bine pus la punct știe să folosească o singură cameră foto pentru modul portret, cel puțin la fel de bine ca pe un telefon cu două camere fizice. Au avut dreptate cei de la Google când au venit cu ideea asta pe Pixel 2.

La capitolul baterie stă bine, e chiar mai mare decât a lui iPhone XS, și cu rezoluția asta mai mică a ecranului, și tehnologia IPS pe care au implementat-o cei de la Apple, s-ar putea să vedem un iPhone a cărui baterie rezistă o zi moderată de utilizare. Vom vedea, îl am deja în buzunar ca să testez și această afirmație.

Dar prețul, prețul… nu mă pot obișnui încă cu ideea că pentru 4099 de lei obții un telefon cu un display cu rezoluție atât de mică. Pentru foto nu va fi o problemă, însă mă gândesc că și cei care își doresc să îl cumpere au auzit de YouTube și poate vor să vadă clipurile în mai mult de 720p. Nu degeaba ne chinuim noi cu 4K-ul acesta de atâta vreme.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Dacă ar fi să iei în considerare strict performanța și experiența de utilizare, adică făcând abstracție de diferența de preț, ce ai alege dintre S9 Plus si iPhone XR ??

  2. Salut, George!
    Mi-am achizițonat acest smartphone și am o mică nelamurire.. nu pot detalia foarte mult încât sa nu influențez intr un mod negativ, as dori sa iau legătura personal cu tine, privat/telefonic(mai eficient).
    Am nevoie de sfatul și ajutorul tău, te rog mult.
    Sper ca iti este vizibila adresa mea de e-mail.

  3. Se zvoneste ca urmatorul iphone se2 va arata exact cum il descrii tu..exista niste poze pe net/google cu ne-am dori noi sa fie..poate reusesti sa afli adevarul..eu unul il astept cu bratele deschise!toate cele bune!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.