Aplicația www.buhnici.ro – Androidul tău, articolele mele!

www.buhnici.ro official app in Google Play

M-am grăbit să bat acciza la benzină și lansez azi aplicația oficială a blogului. Scurt/2, poți scana codul de mai sus, caută ”buhnici” în Google Play sau dă un clic pe poză.

George Buhnici Profil 512

Este prima versiune și nu garantăm că o să îți placă 100% dar impresiile tale sunt binevenite cu un premiu. Dau un telefon de ultimă generație pentru comentarii, selfie-uri pe facebook cu aplicația, retweet-uri (pe Twitter :), +1-uri (pe Google+ :), capturi de ecran cu articolul preferat prin email, adică orice dovedește că ești un fan adevărat www.buhnici.ro.

Aplicația a fost realizată de acest puști deștept din Bacău.

Adăugat pe 13 Mai: Concursul a fost câștigat de Luchian iar Seby va primi un premiu de consolare. Sper să avem poze cu cei doi fericiți câștigători cât mai curând!

Ultimele articole

Articole recomandate

76 Comments

  1. Salut Gerorge imi poti spune care dintre telefoanele astea doua ar fii mai bun (UTOK 400 D)sau(ALLVIEW A5)in privinta jocurilor,fotografiilor viteza de navigare si durata bateriei.

  2. Salutare George, felicitari pentru aplicatie. Un singur lucru care mie personal mi-ar place, meniul din stanga cu home si tools sa nu fie permanent afisat ci sa poata fi accesat printr-un swipe (cel putin asa imi apare mie, si ocupa cam mult din ecran). In rest, este super aplicatia, e un mod mai rapid si eficient de a vedea articolele. Mult succes in continuare.

  3. Felicitari George! Scrii cod java? E super aplicatia. Stii o carte care sa te initieze in programare Java pentru android? Dar nu Java de la 0 la expert ca o am si nu e chiar potrivita. Merci!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.