Categorie: #casabuhnici

Aparatul de făcut sifon pentru acasă

Atunci când vine vorba de apă minerală eu zic pas. Mă balonează, și asta nu îmi place. Radu pe de altă parte nu are nici o problemă cu ea, a crescut cu apă minerală și tot timpul e amator de așa ceva. Dar nu despre Radu vorbim în acest clip ci despre grohe Blue, un robinet inteligent care poate fi împerecheat cu un sistem de filtrare a apei și care poate și răci apa dar face și sifon.

Un fel de 3 în 1 pentru apă. O curăță, o răcește și îi adaugă bule. Adică dioxid de carbon. Și îl poți lega la un robinet deștept și ascunde chiar sub chiuvetă. Apă minerală rece la robinet. Fără nici un fel de efort.

Da, este de la Grohe și nu este chiar ieftin. Trece puțin peste pragul de 1000 de euro însă dacă ești amator de apă minerală rece sigur te va tenta ideea. Nu voi încerca să te conving că ieși mai ieftin cu un astfel de aparat decât cu apa minerală pe care o cumperi. Are cam aceleași costuri de 100 de lei lunar la cartușul de filtrare și la cel cu dioxid de carbon, ca și când ai cumpăra apa minerală. Avantajul major este că apa va avea tot timpul același gust, nu te mia chinui să cari sticlele de apă și va fi tot timpul rece.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.