Aparatul de făcut sifon pentru acasă

Atunci când vine vorba de apă minerală eu zic pas. Mă balonează, și asta nu îmi place. Radu pe de altă parte nu are nici o problemă cu ea, a crescut cu apă minerală și tot timpul e amator de așa ceva. Dar nu despre Radu vorbim în acest clip ci despre grohe Blue, un robinet inteligent care poate fi împerecheat cu un sistem de filtrare a apei și care poate și răci apa dar face și sifon.

Un fel de 3 în 1 pentru apă. O curăță, o răcește și îi adaugă bule. Adică dioxid de carbon. Și îl poți lega la un robinet deștept și ascunde chiar sub chiuvetă. Apă minerală rece la robinet. Fără nici un fel de efort.

Da, este de la Grohe și nu este chiar ieftin. Trece puțin peste pragul de 1000 de euro însă dacă ești amator de apă minerală rece sigur te va tenta ideea. Nu voi încerca să te conving că ieși mai ieftin cu un astfel de aparat decât cu apa minerală pe care o cumperi. Are cam aceleași costuri de 100 de lei lunar la cartușul de filtrare și la cel cu dioxid de carbon, ca și când ai cumpăra apa minerală. Avantajul major este că apa va avea tot timpul același gust, nu te mia chinui să cari sticlele de apă și va fi tot timpul rece.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

  1. Salut.ce ar fi ca pe viitor ca un autoturism sa devină un adevărat gadget? Ce ar fi dacă absolut toată caroseria ar fi din panouri solare? Cred ca la asta o sa ne așteptăm pe viitor. De ce nu ?

  2. Gorge să știi că te urmăresc pe YouTube de mai mulți ani, însă până acum nu mi-am exprimat opinia în față de niciun articol pe care l-ai publicat pentru că am considerat că în marea lor majoritate sunt ok și s-ar putea adresa și mie la un moment dat. Observ că de ceva vreme de când ai început proiectul tău personal cu casa, mare parte din articolele deja sunt cu bătaie directă către anumiți producători / furnizori de soluții. Mi-am zis ok, așa aș face și eu dacă aș avea posibilitatea, nu ai furat și în mare măsură îți exprimi foarte argumentat și documentat părerea. Însă de la asta și a-mi recomanda nu știu ce soluție salvatoare de cel putin 1.000 de euro inițial, plus schimbarea filtrului, plus încărcarea buteliei care te duce aproximativ la încă 100 ron lunar, mi se pare absurd. Deci nu înțeleg ai ajuns chiar atât de rău încât a fost nevoie să prezinți această soluție? Îmi pare rău, dar chiar am crezut că ești un băiat modest, care o să rămână așa, însă acum văd că devii snob.

  3. Nici băiatul care a preparat sifonul nu e prea entuziasmat de aparat. Un preț enorm, pentru o aparatură care, practic, te ajută doar mental sau sufletește. Că fizic, nu-i cu nimic mai dăunătoare apa de la robinet decât aia filtrată sau minerală.

  4. Salut , este foarte frumos ce ai făcut tu , te stimez sunt alții care au masini de 200 mii €si stau în apartament cu 2 camere si apoi lasă comentarii nefondate . Îmi doresc o asemenea locuință .. numai bine

  5. Frate fiecare produs in lumea asta are un pret.orice produs ar fi el pana la un punct se justifica,peste o limita e snobism in functie de pret vs nevoie,utilitate,etc.

  6. Aproape ca m-a convins daca nu vedeam ca s-a chinuit sa opreasca robinetul,sau nu trebuia sa spun asta? ..glumeam,nu m-a convins ,doar ca am tinut sa spun ce am vazut ca ati taiat la montaj :))

  7. Sa facem un calcul.. o familie bea cam 5 litri de apa la pet ( 2 lei x 5 l =10 lei /zi minim x 365 zile=3650 lei /an, x 10 ani) sa zicem, ( matematica simpla) iata ca dam aprox 7800 euro, bem apa in 10 ani si aruncam, vreo 18000 de peturi .. si variata cea mai buna este de a monta acel sistem de filtre si scapi de griji, si faci chiar economie, si desigur acel aparat de facut ”sifon” nu este pentru oricine,.. Bravo review George!!! si imi place ce proiect de casa v-ati facut..

  8. Salutare George, sunt mulți dintre noi cărora ne place apa minerala foarte mult dar, nu și cu aceeași cantitate de CO2, intrebarea mea este: Se poate regla și nivelul de intensitate ca dupa aceasta sa o facem dupa gustul nostru, mai acida sau mai puțin acida ?
    Multumesc frumos și aștept raspunsul tau cu mare drag !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.