Apă de la robinet sau de la magazin?

Tu ce bei? Apă de la robinet, de acasă? Sau îți cumperi zeci de sticle pe săptămână de la magazin? Deja cred că știi în ce direcție mă îndrept cu această discuție. Către economie și ecologie, desigur. Eu folosesc un astfel de filtru de apă, atât acasă cât și la studio și implicit și la #casabuhnici.

Este probabil cel mai simplu element din instalația noastră și chiar și cel mai ieftin. Satisfacția este însă cea mai mare. M-a scăpat de căratul zecilor de sticle de apă plată în fiecare săptămână, PET-uri pe care oricum e destul de greu să le reciclezi. Unii dintre noi mai au o femeie de serviciu mai conștiincioasă care ne-a pus să separăm măcar plasticul de restul gunoiului. Alții nu au atât de mult noroc și nu sunt atât de responsabili.

Adevărul este că nu te gândești la economie mai ales în ceea ce privește apa de băut. Este necesară, relativ ieftină și de frica țevilor vechi și a clor-ului ne este frică să bem apă de la robinet. Și asta pe bună dreptate, unele instalații au și 50 de ani în blocurile din București și din țară. Acest filtru le rezolvă pe toate. Cel puțin cel cu trei elemente de filtrare despre care vorbim în clipul de mai jos.

Deși ne-am obișnuit să vorbim și de minusurile unui astfel de produs, în situația de față nu prea are. Este compatibil cu orice fel de țeavă de apă de la bloc sau de la casă, nu are nevoie de curent, se instalează rapid și ușor chiar dacă nu ești instalator și costă puțin sub 400 de lei. Funcționează cu niște cartușe, filtre, pe care trebuie să le schimbi odată la câteva luni și care în total sunt vreo 40 de lei. Cred că ai dat 40 de lei doar pe apă plată în ultima săptămână.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

33 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.