Antrenează-te gratuit cu un campion

Simone Tempestini nu e doar liderul campionatului national de raliuri ci și un instructor răbdător pentru cei mai norocoși. Eu am avut șansa să ii stau în dreapta și pot să confirm. Nu m-am simțit în pericol nici când am alergat pe etapa de macadam de la Arad și nici când am alergat prin halele uzinei Ford de la Craiova, în Gymkhana românească.

Am simțit în schimb că e iute. Foarte rapid și precis. În spatele succesului său este nu doar munca și antrenamentul intens dar mai ales seriozitate. La cât de tânăr este, pare neverosimil de serios. Așa a făcut din nou show la Tulcea unde a bătut pe toate probele. În fine, azi vreau să vă reamintesc că el este și instructor al programului de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life. Am încercat să vă motivăm să veniți la cursuri cu un filmuleț… motivațional.

Ultima sesiune FORD Driving Skills for Live va fi la Craiova în acest weekend și cine nu a apucat sa se înscrie o poate face încă pe www.drivingskillsforlife.ro

Mulțumim autorităților locale din Arad pentru sprijinul în realizarea clipului. Toate filmările s-au efectuat pe sectoare de drum închise circulației. Te rugăm să nu încerci așa ceva niciodată pe stradă.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Foarte tare acest clip, intradevar mai toti tinerii din ziua de azi cand scapa la masina si de regula{Bmw}, ca de altceva nu exista in mintea lor se dau soferi si asta de cele mai multe ori ii costa chiar viata, un mesaj foarte bine transmis de voi!Felicitai si la cat mai multe filmari si inca de acum incolo!

  2. Salut George,

    imi place ca ai parte si de … adrenalina. O mica remarca. Eu nu sunt de acord cu „viteza ucide”. Ar trebui pusa in context. Sigur ai condus in Germania si sigur ai trecut de 200 km/h cu vreo masinuta de-a ta, si nu a fost ucis nimeni. Si la ce viteze se dezvolta pe acolo ar trebuie sa fie numai morti. Rata mortalitatii la noi este dublu ca in Germania raportat la numarul de masini si la accicente mortale. Deci implicit viteza nu ucide. In combinatie cu alti factori asta face. Nu fac reclama la nemti, departe de mine, doar am argumentat raportat la viteza.
    Zile faine si adrenalina la maxim cand ai ocazia!

  3. Meseria pe care o ai, mai bn spus pasiunea pe care o ai, iti aduce multe satisfactii in viata si acces la multe lucruri, pe care majoritatea dintre noi doar visam! Spune.mi te rog daca exista cursuri private pt sofat de orice tip si cam cat ar costa! Ms mult

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.