Categorie: General

Antrenează-te gratuit cu un campion

Simone Tempestini nu e doar liderul campionatului national de raliuri ci și un instructor răbdător pentru cei mai norocoși. Eu am avut șansa să ii stau în dreapta și pot să confirm. Nu m-am simțit în pericol nici când am alergat pe etapa de macadam de la Arad și nici când am alergat prin halele uzinei Ford de la Craiova, în Gymkhana românească.

Am simțit în schimb că e iute. Foarte rapid și precis. În spatele succesului său este nu doar munca și antrenamentul intens dar mai ales seriozitate. La cât de tânăr este, pare neverosimil de serios. Așa a făcut din nou show la Tulcea unde a bătut pe toate probele. În fine, azi vreau să vă reamintesc că el este și instructor al programului de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life. Am încercat să vă motivăm să veniți la cursuri cu un filmuleț… motivațional.

Ultima sesiune FORD Driving Skills for Live va fi la Craiova în acest weekend și cine nu a apucat sa se înscrie o poate face încă pe www.drivingskillsforlife.ro

Mulțumim autorităților locale din Arad pentru sprijinul în realizarea clipului. Toate filmările s-au efectuat pe sectoare de drum închise circulației. Te rugăm să nu încerci așa ceva niciodată pe stradă.