Categorie: General

VIDEO – AmberJam 2016 – Șase jocuri în 24 de ore

AmberJam2016_buhnici

Da, știu, au fost trei zile de Comic-Con însă oamenii au avut la dispoziție 8 ore pe zi pentru a crea un joc de la zero. Rezultatul este incredibil. La fiecare joc au lucrat patru oameni și vreau să le încerc pe toate. V-am spus că se poate, aici și aici.

Cele 6 jocuri create în cadrul acestei competiții sunt:

·         Interrogation – un quest game în care utilizatorul joacă rolul unui detectiv care are 5 minute să afle unde este plasată o bombă.

·         Squidoom –  un joc multiplayer în care, așa cum îi spune și numele, două sepii se luptă pentru comorile ascunse în adâncul oceanului, lăsând o urmă de cerneală fatală pentru oponent.

·         Another Day at the Office – un joc de tip platformer în care realitatea se dedublează, iar o simplă zi petrecută birou duce, la orice pas, în altă dimensiune.

·         The Office – eroul lor are de îndeplinit un task simplu în condiții cel puțin neprietenoase pentru psihicul său. Concluzia: ”Don’t do drugs!”

·         Beaver Fivar – povestea de dragoste dintre castorul Scorburica și vulpea Aglaia ia o turnură interesantă și plină de obstacole în acest joc.

·         Pirranah – un joc inspirat din Feeding Frenzy, aici utilizatorul este un pește prădător în căutare de hrană, și nu numai.

Urmăriți clipu de mai jos pentru a vedea fiecare gameplay în parte și vă aștept cu impresii mai jos, în secțiunea de comentarii.

Apropo, ce faci azi? Te-ai apucat de programat jocuri? Îmi arăți și mie ceva în curând?