Am zburat drona în fabrică. Din nou!

Pasiunea mea deloc recentă este să zbor cu drona. În casă, în studio, deasupra casei, deasupra studioului, și de ce nu și prin fabrica de CLT din Austria. Cei de la Siniat, partenerii noștri pentru #casabuhnici în tot ceea ce înseamnă gips-carton m-au invitat la ei la fabrică. Le-am spus că merg doar dacă mă lasă să zbor cu drona prin fabrică. Rezultatul îl vedeți în clipul de mai jos.

Dacă te-ai așezat comod pe canapea în fața televizorului și ți-ai dedicat jumătate de oră pentru a viziona acest clip îți mulțumesc. Drept recompensă, îți voi explica împreună cu directorul industrial al Siniat Romania, Gheorghe Budrugeac, cum se produc plăcile de gips-carton. De la A la Z.

Eu am învățat de exemplu că fabrica de la Turceni este una dintre cele mai eficiente din Europa, și că gipsul este rezultatul arderii cărbunelui în CET-ul de lângă. Practic fabrica de gips-carton reciclează atât gipsul de înaltă puritate, un produs secundar al centralei de lângă ea, cât și toate plăcile și resturile produse de ei. Până și hârtia folosită pentru placa de gips-carton, este reciclată, și această hârtie îi oferă aproape 90% din rezistența plăcii finale.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

28 Comments

  1. Super tare! Cum se numeşte formația (sau piesa) de la min 17:56 pina la min 18:06 aştept ! Urmăresc in continuare postările,dacă se poate cu mai multe firme romaneşti

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.