Categorie: GADGET

Am tunat un Pegas Suprem și Bucharest BIKE Traffic s-a plimbat cu el

În timp ce Radu pedala de zor într-o dimineață pentru că a uitat să bage la încărcat acel Pegas Suprem Dinamic căruia i-am făcut un review aici, și noi îl așteptam cu nerăbdare la studio, au început să ne vină idei.

Cum ar fi să dublăm sau să triplăm autonomia bateriei acestei biciclete electrice, în așa fel încât să poți ajunge chiar și la Constanța cu ea fără să dai nici măcar odată la pedale. Zis și făcut, trei săptămâni mai târziu niște meșteri buni de la Pegas au reușit să lege în serie trei baterii la fel ca cea standard de pe bicicletă. În teorie, ar trebui să avem 300 de kilometri autonomie însă eram destul de siguri pe teoriile fizicii că nu vom atinge nici 200 de kilometri.

Am zis așadar să testăm teoria și l-am rugat pe Marius de la Bucharest BIKE Traffic să dea o tură cu ea. Nu de alta însă este singurul pe care îl știm, care a și ieșit cu o bicicletă electrică din țară, și are zeci dacă nu sute de kilometri la activ, în fiecare zi, pe bicicletă prin București. Marius a acceptat provocarea noastră, deși nu cred că se aștepta la ceea ce avea să urmeze.

A făcut într-un final puțin peste 200 de kilometri însă surpriza a fost că bateria era încă încărcată. Cel puțin 80% din câte arăta afișajul. Rămâne așadar întrebarea, cinie se mai plimbă cu ea încă vreo 200 de kilometri? Radu a spus încă de la filmare că nu se bagă, iar eu mă gândesc serios la Codrin. Hmmm.. decizii, decizii.

Te invit așadar să urmărești peripețiile noastre în materialul video de mai jos.