Am tunat un Pegas Suprem și Bucharest BIKE Traffic s-a plimbat cu el

În timp ce Radu pedala de zor într-o dimineață pentru că a uitat să bage la încărcat acel Pegas Suprem Dinamic căruia i-am făcut un review aici, și noi îl așteptam cu nerăbdare la studio, au început să ne vină idei.

Cum ar fi să dublăm sau să triplăm autonomia bateriei acestei biciclete electrice, în așa fel încât să poți ajunge chiar și la Constanța cu ea fără să dai nici măcar odată la pedale. Zis și făcut, trei săptămâni mai târziu niște meșteri buni de la Pegas au reușit să lege în serie trei baterii la fel ca cea standard de pe bicicletă. În teorie, ar trebui să avem 300 de kilometri autonomie însă eram destul de siguri pe teoriile fizicii că nu vom atinge nici 200 de kilometri.

Am zis așadar să testăm teoria și l-am rugat pe Marius de la Bucharest BIKE Traffic să dea o tură cu ea. Nu de alta însă este singurul pe care îl știm, care a și ieșit cu o bicicletă electrică din țară, și are zeci dacă nu sute de kilometri la activ, în fiecare zi, pe bicicletă prin București. Marius a acceptat provocarea noastră, deși nu cred că se aștepta la ceea ce avea să urmeze.

A făcut într-un final puțin peste 200 de kilometri însă surpriza a fost că bateria era încă încărcată. Cel puțin 80% din câte arăta afișajul. Rămâne așadar întrebarea, cinie se mai plimbă cu ea încă vreo 200 de kilometri? Radu a spus încă de la filmare că nu se bagă, iar eu mă gândesc serios la Codrin. Hmmm.. decizii, decizii.

Te invit așadar să urmărești peripețiile noastre în materialul video de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

 1. Salutare voua, eu as propune un challenge de 24/48 h sau si mai mult ca si cursa de la Le Mans in care sa se pedaleze non-stop acel ‘tanc’ de catre mai multe persoane pasionate de ciclism. Sa fie o cursa organizata pe un circuit (desii nu imi vine nici un circuit in minte in tara noastra) sau pe un traseu stabilit prin tara, care sa cuprinda mai multe orase mari in care pasionatii de ciclism doresc sa se inscrie la o astfel de provocare. Cred ca asta ar fi o promovare si mai mare a mersului pe bicicleta si in special al e ‘E-bike-urilor’ in Romania.
  Va urmaresc pe amandoi si pe tine George si pe Marius , iar voi sunteti o sursa de inspiratie pt multi urmaritor, eu consider ca sunteti oamenii cei mai potriviti pt a promova produse.
  Cu speranta ca nu veti trce cu vederea peste acest mesaj va doresc sa o tineti tot asa pt ca dati oamenilor multa incredere.
  Spor la pedalat si spor la cat mai ulte review-uri.

 2. Ideal ar fi un delivery e-bike, cu o autonomie garantata de minim 100 km, mi se pare normal sa se meargă cât mai repede la următorul nivel pornind de la acest prototip! Felicitări !

 3. Voi sintetzi total straini de subject…inclusiv cel ce a postat acest videoclip…
  …propaganda anti-americana…
  …daca nu vii aici de foarte tinar, pentru a fi educat in aceasta minunata tzara, integrarea e foarte grea…
  Daca eshti matur deja la data emigrarii, eshti deja infectat de acolo de acasa cu ideologia socialista…ashteptind mereu de la „Tata guvern” sa tzi se dea…
  Eu nu am avut nici o rudenie cind am ajuns aici (la aproape 40 de ani),nici
  prieteni ori cunoshtintze de engleza…doar o gramada de diplome de studii,inclusiv universitare, care diplome NU au impresionat pe nimeni ! English school este free peste tot.
  Asha ca dupa un an de english,EXTREM de comfortable mi-am platit un Technical College cu bani cishtigatzi dintr-un job de cleaning…3 ore , 5 days per week…
  Dupa 2 ani de College, avind cunoshtintze solide de mate si fizica, am luat examenul de STATE LICENCE -contractor in construction metalice…
  Rezultat: sint foarte busy, happy, respectat si ma simt implinit cu intreaga mea familie…
  AMERICA dragii mei, nu este pentru ce-i cu goange-n cap…ruptzi de realitatea si infumuratzi…
  BUNUL DUMNEZEU te ajuta daca lashi fala acolo de unde vii…si daca eshti modest..
  AMERICA nu a fost facuta de filfizoni infumuratzi ca cel ce prezinta acest aiurit video clip…
  Totzi multzii mei prieteni emigrantzi si americani au inceput viatza modeshti de jos, cu seriozitate si OPTIMISM…
  Rezultatele nu s-au lasat ashteptate…
  Totzi trei copiii mei au terminat cu brio Cleveland State University , with master in Mechanics , Chemistry si Electrics, frecventind inainte Public High Schools, nicidecum foarte costisitor private schools…niciodata nu mi’au cerut bani dupa ce au avut virsta de 16 ani, cind elevi fiind in High School au luat job de part time…invatzind de timpuriu cum se fac si pretzuiesc banii $$$…
  …cam asha arata realitatea pe aici prin USA , total differita de cum o prezinta dumnealui…
  ALL THE BEST,
  Steve

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.