Am reparat WiFi-ul! Tot eu! Din nou! [REVIEW]

I-am spus lui Radu să rezolve cumva problema din redacție, cea mai gravă problemă dintre toate, internetul! Am ajuns tot eu să configurez acces point-urile ca să avem internet peste tot. Acum, problema mea cu internetul era legată de faptul că voiam o conexiune dedicată pentru oaspeți, dar și o reduntanță la internetul nostru care nu a avut probleme până acum. Panica mea era să nu rămânem fără internet. Baterie pentru telefon am, net să am dacă mai sunt probleme cu curentul.

Tot eu am rezolvat, însă ce nu știe el, este cât de repede am rezolvat. Am dat pur și simplu un telefon la UPC și le-am spus că nu au acoperire. Mi-au trimis un Kit WiFi Booster și un WiFi Booster. Pe scurt, două soluții de amplificare a internetului pe care doar le bagi în priză și apoi apeși un buton. Atât. Își iau singure setările din router-ul central și îți oferă internet în camera cea mai îndepărtată a apartamentului, sau a casei, fără să tragi cabluri de rețea. Cel puțin una dintre ele.

Îți explic mai jos, pe scurt, cum funcționează și cum se instalează. Am făcut chiar și un test de internet cu ele și se pare că nici noi la studio nu avem o rețea electrică prea bună. Deși adaptoarele pot duce în teorie până la gigabit, nu am reușit decât 100 Mbps. Noi suntem de vină, dar îți recomand și ție să fii atent la acest aspect. Îți explic mai multe în clipul video.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Se putea face si altfel:
    – daca se scoate antena la AP se face o antena manual daca stii cum sa calculezi, este un fir de cupru pun intr-un feeder
    – se repozitioneaza AP-ul pentru o mai buna acoperire sau se maresti puterea de emisie a semnalului
    Mentionez ca eu am facut aceste lucruri de mai multe ori si a functionat deoarece lucrez in domeniu.

  2. Salut! Am tot vazut unele routere care au rata de transfer pe ethernet de 100 Mbps, dar pe WI-FI au o rata mai mare. Cum pot ajunge la o viteza mai mare pe WI-FI, daca nu primesc acea viteza. Sau nu pot? Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.