Categorie: Auto

AM MAI LUAT ÎNCĂ O MAȘINĂ ELECTRICĂ!

Am mai luat încă o mașină electrică! Bine, adevărul este că aceasta este prima pe care am comandat-o, chiar înaintea lui Tesla Model 3. Și pe aceea am comandat-o însă de două ori, odată pe site-ul oficial de unde nu a venit comanda nici acum, oricum am anulat-o. A doua oară a fost cu noroc, de la un dealer din Germania.

Acum probabil o să te întrebi ce fac cu două mașini electrice. Ei bine, am câteva idei, însă momentan o păstrez. Motivul este simplu, am fost la Neversea la Constanța zilele trecute și tot drumul dus-întors m-a costat vreo 70 de LEI. Cu ambele mașini! În plus a fost extrem de confortabil. Mai e ceva de spus?

Știm deja că mașinile electrice sunt deja viitorul, o confirmă și statisticile. În luna iunie a acestui an au fost înmatriculate nu mai puțin de 167 de automobile complet electrice. Pare un număr mic, însă este un record care sunt sigur că va fi depășit de la lună la lună în următoarea perioadă, iar acesta este o situație pe care o așteptam de prea mult timp. A cumpăra o mașină electrică este o decizie, decizia de a nu mai polua planeta atât de mult, de a contribui la încetinirea acestui proces de distrugere pe care l-am început acum multe sute de ani, odată cu revoluția industrială. Sursa, de aici: blog.lek3.ro