AM INSTALAT CAMERE VIDEO ÎN 10 MINUTE

Doar 10 minute ne-a luat, cu totul. Bine, i-a luat lui Radu în timp ce eu vorbeam despre camere. Acesta este un sistem de supraveghere complet, cu două camere de exterior și un DVR (soluție de înregistrare și streaming) de 1 TB. Adică o săptămână de înregistrări la calitate maximă.

Camerele sunt simple la prima vedere, se montează la exterior cu șuruburi și au conexiuni pentru cablu de alimentare și pentru cablu coaxial. De ce coaxial? Pentru că este rezistent, este semnal analog și nu poate fi hăck-uit și pentru că sistemul are numele de CCTV. CC vine de la Closed Circuit, și așa îți recomand să îți instalezi sistemul de supraveghere.

Acum, de ce vorbim despre un sistem de la Yale și nu orice alt sistem de supraveghere? Pentru că avem în primul rând încredere că va funcționa, la fel cum a funcționat în testele noastre și yala automată de la ei, cea pe care am testat-o anul trecut. În al doilea rând pentru că ne-am dat seama că este o soluție foarte completă care chiar funcționează. Și este extrem de configurabilă dacă ai răbdare cu termenii din sistemul de operare al NVR-ului. Sunt foarte multe opțiuni de configurare pentru camere, rezoluție, streaming și toate cele. Chiar și detectarea fețelor este o opțiune ce poate fi selectată, să își dea seama că în cadru se află o față și să trimită de exemplu notificare.

Înregistrarea se face local, însă am fost surprins să găsesc opțiuni automate de upload pe un server FTP, lucru pe care ți-l recomand să îl activezi. E bine să le ai salvate și în altă parte, mai ales dacă infractorii pleacă și cu hard-disk-ul din casă în ideea că nu vor putea fi identificați.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Mufele USB sunt: una pentru mouse si una pentru un memory stick, care poate fi folosit pentru a copia inregistrari de pe HDD-ul DVR-ului, pe meory sticul respectiv!

  2. sistem 4 camere HD (1.400 lei);
    HDD suplimentar sursa alimentare cu baterie in cofret separat,
    cabluri (cam 40m)
    Instalare, gauri, acoperire cabluri, scari pentru etaj, etc.
    Total 2.000 lei, facut de o firma din Ploiesti, la 20 km de sediul lor (deci si masina).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.