Am gătit muschiuleț în studio, la Thermomix

Astăzi am găsit friptură cu cartofi și ciuperci, în studio. Fără să fac fum, fără foc și totul a durat 25 de minute, cu tot cu pregătirea ingredientelor. Vizionează review-ul de mai jos, de curiozitate, și ai să înțelegi cum funcționează aparatul, ce poate să facă și cât durează, înainte să dai cu pietre.

Atunci când m-a întrebat Radu de la Thermomix dacă vreau să-l încerc și m-am uitat pe specificații mi-am spus din prima: ”Încă un Blender cu ecran și cu aplicație. Ah, are și cântar” Dar l-am încercat și după câteva zile am gătit la el ciorbă de burtă mai bine ca mama. Și nu o spun eu asta, o spune chiar mama mea, iar eu nu mai gătisem până atunci ciorbă de burtă.

Secretul stă în posibilitatea de a controla la perfecție temperatura din interiorul vasului și că aceasta este calculată corect pentru fiecare rețetă. La fel și mișcările de tăiere sau amestecare pentru legume, fructe, gheață sau componentele unui aluat, care pare pentru mulți dintre noi cel mai greu de făcut. La carne, pește sau alte alimente foarte sensibile, temperatura și timpul în care supui aceste alimente la acea temperatură sunt secretul unei fripturi reușite.

Pe scurt, care sunt avantajele pe care le-am găsit eu până acum?

Poți găti sănătos, gustos și rapid și-mi rămâne timp să investesc în mine și-n cunoștințele mele.

Ai la dispoziție o platformă și un planificator cu peste 55000 rețete care în mod automat întocmește lista de cumpărături pe categorii, făcând astfel cumpărăturile mai ușoare și economice ca timp.

Ai un singur spațiu ocupat în bucătărie pentru un dispozitiv care știe să facă mai multe lucruri, cam cât zece dacă calculezi corect.

Ai la dispoziție un bucătar care îți măsoară cantitatea de alimente, precis, ca să nu o dai în bară cu rețeta. Mai pe scurt, e atât de simplu încât dacă respecți întocmai instrucțiunile de pe ecran și Ariana poate face un meniu complet.

Sunt curios dacă mai are cineva așa ceva acasă, poate versiunea anterioară a aparatului și îmi poate confirma sau infirma faptul că îl ajută să economisească timp și să mănânce sănătos. Chiar vă rog să intrați în secțiunea de comentarii și să ne scrieți aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.