Am fost la Netflix să înțeleg ce urmează

M-am întors recent din Los Angeles, un oraș care parcă e mai mare de fiecare dată când îl văd. Los Angeles-ul este practic ”leagănul filmelor și al tehnologiei” iar Netflix este combinația perfectă dintre cele două. Și nu am fost singur, ci însoțit de jurnaliști din toate cele 90 de țări în care Netflix are o prezență. Mai mare cum este India, sau mai mică cum este România. Și crește în continuu, de la mica firmă ce închiria filme pe casetă apoi DVD-uri, Netflix a însemnat sfârșitul tuturor celor celorlalte servicii de închiriere de filme atunci când a îmbrățișat tehnologia.

Internetul este viitorul pentru ei, așa cum a fost și începutul, și acum au și ceva concurență, cel puțin la nivel teoretic. Servicii de streaming destul de mari sunt Amazon Prime Video, HBO GO, Hulu, și mai nou și Apple care are mulți bani de investit în acest business. Chiar recent și Disney care a cumpărat gigantul FOX, cu tot cu oameni, proprietăți și vasta experiență de producție video.

Am foarte multe lucruri în minte acum despre tot ce am povestit acolo cu reprezentanții companiei, cu oameni tehnici sau u directorii care ne-au fost alături. Mi-ar fi greu să le aștern pe hârtie și să nu uit nimic, de aceea te invit să urmărești clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.