Categorie: GADGET

Am fost la muzeul automobilelor din Torino pentru Daikin Stylish

Dacă ai drum pe la Torino îți recomand să dai o fugă până la muzeul automobilelor. Ia-ți timp din belșug, ia și un ghid cu tine și parcurge istoria atât de frumoasă și de tumultoasă a industriei auto. Merită!

În clipul de mai jos îți prezint pe scurt doar câteva dintre modelele reprezentative care fac cinste producătorilor de automobile. Și crede-mă, sunt aproape toate acolo. De la mașini cu cinci cai putere până la cele cu peste 300 de cai putere și motor cu reacție, mașini în care și piloților le era frică să se urce la momentul respectiv.

Dar probabil te întrebi ce caut singur la acest muzeu, mai ales că este unul dintre cele mai populare din Europa. Unde l-am lăsat pe Marian?

Ei bine am fost în ”interes de serviciu” invitat de cei de la Daikin, care, sunt de acord și ei că una dintre cele mai importante invenții, atât pentru mașini cât și pentru casele unde locuim este aerul condiționat. Acesta a schimbat complet ideea de confort acum mulți ani, în ambele tabere.

Noua serie de aparate de aer condiționat Daikin Stylish sunt mai mici, mai eficiente, cele din spatele meu au chiar 12.000 BTU, și se integrează mult mai ușor în orice tip de design interior. Asta o spun arhitecții, nu eu, și tind să îi cred. Tocmai de aceea au un design atât de minimalist și de simplu. Unde mai pui că vin echipate din fabrică cu o conexiune la internet, așa cum este și cel pe care l-am testat pe blog.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce? – buhnici.ro/giveaway