Am făcut bucăți Mate 20 Pro!

Bucăți, bucățele. Demontat complet de către specialiști ca să poată schimba desigur display-ul și senzorul de amprentă care nu mai funcționa deloc de când l-am scăpat de pe casă. Așa este, am refuzat să folosesc husă la el, principalul motiv fiind că la momentul lansării chiar nu am găsit să cumpăr de undeva. Iar apoi nu mi-am mai făcut timp să caut.

Așadar, pune o husă pe telefonul tău din prima zi. Durează mult până te obișnuiești cu dimensiunile sale și sigur îl vei scăpa. Adevărul este că după aceea te vei obișnui cu el și cu husa pe el, și ești și mai câștigat.

Așadar, după ce l-am trecut pe tușă timp de o săptămână, l-am rugat pe Radu să dea o fugă până la service-ul oficial, să vedem cum merg lucrurile pe acolo, cât durează să schimbe display-ul și desigur, cât costă. Mă așteptam la mai mult să îți spun drept, însă reparația a costat cu puțin sub 1300 de lei. Surpriza a fost că display-ul vine cu tot cu senzor de amprentă, carcasa telefonului, cât și cu baterie.

Motivul principal este etanșeitatea telefonului, așa doar capacul spate mai trebuie relipit, dar și transferul cât mai corect de căldură de la baterie la carcasă. O idee bună ca să nu ai probleme pe viitor cu încălzirea exagerată a telefonului, dacă cumva cei de la service nu au pus destulă folie de transfer termic, sau nu au aplicat-o corect.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Salut George! Dacă tot ai testat intens Galaxy Note 9 și Huawei Mate 20 pro, care ti se pare mai bun? Urmează sa îmi schimb telefonul (momentan am un S8+), și nu știu ce sa aleg dintre Note 9 și Mate 20 Pro!? Tu ce ai alege dintre cele douo?

  2. Salut George ! De unde pot sa imi cumpăr o folie de silicon si o husa bună transparenta pentru huawei mate 20 pro?(care e mai bună? folia de silicon sau folia de sticla )

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.