Categorie: GADGET

Am dat cu ciocanul în Moto Z2 Force (REVIEW)

Știu, nu există nici un motiv realist de a lovi un telefonul cu ciocanul. Altul decât cel demonstrativ. Dar dacă importatorul ne-a dat voie am făcut-o. Sigur, nu am exagerat însă am demonstrat că se poate.

Moto Z2 Force se autodeclară ca fiind telefonul cu cel mai rezistent ecran, și asta pentru că este construit din același policarbonat ca acele folii speciale de protecție pe care le mai vedeți pe internet. Panzer Glass este doar una din denumiri. În aceste condiții ar trebui să reziste cu brio la aproape orice căzătură pe ciment de la înălțimea capului, acolo unde îl ții când vorbești la el.

În plus, nu este un telefon mediu sau slab, nu. Configurația concurează cu aproape cele mai noi flagship-uri am putea spune. Snapdragon 835, un ecran cu rezoluție peste FullHD, 4 sau 6 GB RAM și stocare din belșug pe memoria internă ori pe un card microSD.

Software-ul este curat, așa cum trebuie, cu intervenții minime ale celor de la Moto. Update-urile le primește foarte repede, ce mai, ai crede că este telefonul perfect. Din păcate nu există așa ceva, iar minusurile lui Moto Z2 Force sunt bateria și sunetul. Nu sunt grave dar există.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.