AM CUMPĂRAT ”AER DIN AMERICA” – UNBOXING SURPRIZĂ

Dacă tot e vară și am mai mult timp liber, seara îmi petrec câteva zeci de minute pe site-urile de electronice. Mai ales cele din SUA. Newegg și B%H Photo Video sunt preferatele mele, în ordine inversă menționării lor. Un alt motiv foarte bun pentru care mă uit pentru chilipiruri este acela că vara sunt de obicei vânzări mai mici la electronice, accesorii și electrocasnice. Lumea merge în vacanțe și cheltuie mai puțin pe obiecte, mai ales pe echipamente foto video și componente PC sau laptop-uri ori telefoane. De reținut.

Recunosc că m-am apucat să le desfac imediat ce am ajuns la studio însă Radu m-a oprit ca să pornească camera. Nimic nu se compară cu satisfacția mea de a deschide pachetele cu ”jucăriile” comandate, deși această experiență este puțin umbrită de serviciul de taxare nominală, pe fiecare cutie în parte, al celor de la DHL. Dar despre asta îți povestesc în clip.

Hai mai bine pe video să îți arăt ce am comandat și cât au costat fiecare, și de ce știu că merită să cumperi anumite lucruri din SUA, chiar dacă cu tot cu taxe vamale și de transport ajungi la aproape același preț Din păcate pe multe dintre ele nu le găsești la nici un magazin de la noi din țară. Apropo, ți-am spus că au ajuns coletele în mai puțin de o săptămână de la comandă? Serios, în 5 zile de când am făcut comanda erau deja la studio. Bine, doup-trei zile au stat pe la DHL la avizare și taxare.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. DHL sunt cei mai scumpi si au serviciile cele mai proaste. Am primit colete si prin UPS si TNT si formalitatile vamale au durat maxim 24 de ore si de platit am platit doar taxele. La DHL m-am certat vreo 2-3 zile cu ei si erau gata gata sa trimita coletul inapoi la expeditor, pentru ca … DHL. Si am platit peste 100 de lei pentru un serviciu execrabil. Legat de unboxing, trolerul de la portabrace este intr-adevar genial!

  2. Sara bună !
    Am urmărit filmulețul cu aer de America îmi place tot ☺ cumpărături de calitate la preț ok ! Dezamăgit cu dh.
    Am urmărit şi postările despre telefoanele Samsung Galaxy Note ( sunt fan Note) Din păcate am rămas un pic în urmă , dar înainte cu două zile de lansarea lui Note 10 am achiționat un Note 9 (un SUV).În pauza dintre două facturi într-un Pet Shop din Hunedoara……ne bucurăm cu nea Buhnici . Pe domnia ta te-am urmărit de mai mult timp la TV cu noutățile …….cum timpul nu este generos am apelat la telefon ☺ .
    Cu stimă si mult respect Viorel S.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.