Categorie: GADGET

AM CRIOGENIZAT UN S10 TANK!

Am rămas în pană de idei ieri. Nu puteam să îl aruncăm din nou din dronă, am făcut-o deja de două ori. L-am călcat cu buldozerul și cu un SUV, dar nu am testat niciodată cât de bine rezistă la apă. O variantă ar fi fost pe fundul unui lac, doar că mai toate sunt înghețate și nu vrem să riscăm să dăm la copcă. Așa că l-am băgat în congelator, la -27 de grade, iar apoi l-am lăsat să se dezghețe ”natural” la lumina rece a soarelui de după nori și a LED-urilor din studio. Care nu generează deloc căldură, apropo. Dar odată uscat și dezghețat a pornit, și merge la fel de bine cum ne-am fi așteptat.

Acesta este iHunt S10 Tank 2019, cel mai ieftin telefon rugged, rezistent la apă, se pare și la îngheț, și cred că și la alte teste extreme pe care vrei să i le aplici. Are un procesor mediu, un Quad-Core, 2 GB memorie RAM, 16 GB stocare dar și un lăcaș de card, și cel mai important pentru acest segment de preț, are 4G. A, și un ecran de 5 inci cu rezoluție 720p, suficientă pentru cam orice fel de conținut multimedia vrei să urmărești pe el.

Nu încercați asta acasă, am uitat să menționez. Cel puțin nu intenționat. Cel mai important lucru de menționat la astfel de telefoane rezistente este să te asiguri că are toate mufele bine închise cu garniturile de pe ele. Un alt lucru foarte important pentru orice dispozitiv electronic scăpat în apă este să îl stingi imediat și să îl lași peste noapte în apropierea unei surse de căldură, aproape, nu pe calorifer, să se usuce încet și la interior. Abia apoi poți să vezi dacă mai funcționează și eventual să îl folosești cu plăcere în continuare.