Am ales asta în locul unei biciclete de munte..

Dacă un scaun ca acesta are butoane și are nevoie de curent poate fi numit un gadget? Eu zic că da. Respectă prima regulă a unui gadget, îți face viața mai frumoasă sau mai ușoară, și necesită o investiție sensibilă, mai ales dacă ești adult. Pentru adulți jucăriile sunt întotdeauna mai scumpe.

Komoder Veleta 2020 este numele acestui scaun și vine să îl înlocuiască pe cel pe care l-am testat anul trecut. Adică cel în care dormeam nestingherit la studio.

Modelul mai nou are și o mulțime de opțiuni în plus. Ce îmi place la el este că știe să măsoare singur corpul, și mai ales lungimea suportului pentru picioare. În plus, traseul rolelor de masaj este mult mai mare, ajunge bine la gâtul și unei persoane mai înalte și chiar până sub genunghi. Poziția de masaj a fost și ea îmbunătățită, opțiunea de Zero Gravity fiind mai bine calculată. Au mai apărut niște perne cu aer pentru șolduri iar cele pentru mâini și gambe sunt mai bine calculate și definite.

Au fost modificate și programele și pentru că am testat modelul anterior aproape în fiecare zi pot observa o diferență la cel nou. În plus, mai nou știe și comenzi vocale. Trebuie doar să te așezi în el și să îi spui ce tip de masaj să îți facă, ori unde să ajusteze poziția rolelor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.