Categorie: GADGET

Allview Soul X5 – Proaspăt [UNBOXING & REVIEW]

Chiar e proaspăt lansat, cel puțin la momentul la care am filmat acest clip are doar câteva zile de când a fost anunțat și încă este disponibil doar la precomandă.

Dacă ai văzut review-ul anterior cu Allview Soul X5 Pro, probabil ți-ai dat seama că acesta este frățiorul mai mic. Dar, oare este cu mult mai slab dotat? Chiar deloc! Ba chiar raportul preț-performanță-dotări cred că este și mai bun ca a l frățiorului mai mare.

În plus, pachetul în care vine la precomandă îl face și mai atractiv. Nu mă refer la o cutie de cadouri, ci la faptul că pentru 1100 de lei îți poți cumpăra un telefon mai mult decât decent la care se adaugă cadou un smartwatch tot de la Allview în valoare de 300 de lei. De unde? Vezi la Allview pe site.

Revenind la smartphone, m-a surprins. Ecranul este de 5.85 inci, puțin mai mic ca al lui Soul X5 Pro, performanțele mai mult decât decente mai ales pentru că vine și el tot cu 4 GB RAM și cu 32 GB stocare. Da, am reușit să pornim AnTuTu pe soul X5 iar rezultatul este cel de mai jos. Zic am reușit, pentru că Soul X5 Pro nu ne lasă încă să rulăm programul de benchmark. Probabil a venit cu o versiune de software puțin mai mofturoasă decât de obicei.

Camera este identică cu cea a lui Soul X5 Pro, aceeași cameră duală pe spate și aceeași pe față. Mă bucură faptul că nu s-a făcut rabat la acest capitol mai ales că este un telefon de buget am putea spune. Care merge și pe rețeaua ”albastră” :)

Apropo, dacă vizionezi acest material în ziua publicării, turtește clopoțelul de notificări de pe YouTube și vei fi anunțat atunci când intrăm LIVE pentru Giveaway-ul lui Galaxy Note 9. Bine, mie mi-ar plăcea să știu că te=ai abonat la notificări pentru informațiile gratis despre lucrurile care costă pe care ți le oferim. :)