Aleg metroul pentru viteză şi divertisment!

masina-tapetata-cu-gheata_web.jpgUrăsc traficul. Oricât de mult apreciez confortul pe care mi-l oferă autombilul proprietate personală achitat în rate la bancă, nu suport să stau la cozile infernale din Bucureşti. Şi cum metroul bate cu cel puţin 10 minute pe traseul meu obişnuit pe timp uscat, azi ar fi bătut cu o oră. Şi sigur nu aş fi găsit loc de parcare printre munţii de zăpadă. Sau aş fi găsit unul de genul ăsta. Horror.

Unde mai pui că divertismentul de calitate s-a întors în subteranele oraşului. Doi vlăjgani numai buni de muncă, echipaţi cu o tamburină (am impresia) şi acordeon oferă de azi pe linia de metrou Dristor 2 – Gara de Nord un spectacol inspirat probabil de concertele pe care le dădeau prin Madrid sau Barcelona. Prea suna bine Bamboleo de la Gipsy Kings.

cersetori_web.jpg

Plăcut surprinşi de muzica de calitate care a început să răsune pe traseul lor către serviciu şi sătui probabil de reprezentaţiile miorlăite ale ciugilor şi sărmanilor de duzină, pasagerii din metrou au cotizat cu generozitate, numai cu bancnote de la un leu în sus. Măcar cerşetorii găsesc acum motivaţia să se întoarcă acasă. Poate punem mână de la mână şi pentru fetele noastre plecate prin Italia sau Spania şi apoi pentru nişte instalatori şi zidari mai de Doamne ajută.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Asa este,vis-a-vis de circulat cu metroul pe vremea asta. Inaintea sarbatorilor de iarna,daca vrei sa ajungi in zona centrala(Romana,Universitate,Unirii,Izvor) chiar iti recomand sa folosesti metroul.Ajungi repede ai parte si de spectacole(eu am vazut la Victoriei o adevarata formatie care canta chiar f. bine),dar din pacate la orele de varf este foarte aglomerat.
    Anul trecut cu 2 zile inaintea Pastelui am facut din zona Primariei Generale pana aproape de Cora Lujerului aproximativ 1 ora si 30 minute.( f.f. mult). Probabil ca daca mergeam cu metroul in 15 minute ajungeam.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.