Albul sanitar e cool!

Poate nu am eu un bun-simţ cromatic suficient de bine dezvoltat ori băieţii ăştia cu bani mulţi nu mai ştiu ce să facă pentru a ieşi în evidenţă. Aşa că vă propun o comparaţie. Care e diferenţa între prea-frumosul Mercedes Citaro din dotarea RATB:

 

 

Şi prea-frumoasele Lexus, Mercedes şi Volvo.

V-aţi prins. Sunt la fel de albe. E o nebunie în Bucureşti. Tot mai mulţi şmecheri îşi cumpără Touareg-uri, Q7 şi alte fiţe albe. Nu alb-perlat (vopseaua cu perle originală costă 2.000 – 4.000 de euro), nu crem, nu unt. Albul cel mai alb şi mai… ieftin…

S-or fi uitat la Rammstein şi le-a plăcut prea tare videoclipul piesei Keine Lust? Or fi aflat că pe timp de vară albul reflectă mai bine căldura? Au ei vreo informaţie că se vor spăla străzile de praf de acum încolo în fiecare noapte ca să nu ne mai noroim maşinile de pe o zi pe alta?

Mă chinuie sincer întrebarea şi încerc să aflu de unde a pornit totul. Poate ştiţi voi. Poate aveţi. Poate cunoaşteţi pe cineva şi întrebaţi şi spuneţi-mi şi mie.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. George, si eu mi-am comandat si trebuie sa imi ajunga un Golf 5 alb. Motivul pentru care am ales culoarea alba este acela ca varianta de echipare (GT Sport) vine cu grila fata neagra (altfel decat clasica grila de Golf 5) si cu geamurile intr-o tenta de culoare verde, mai inchise la culoare, iar toate acestea contrasteaza foarte frumos cu albul caroseriei. E adevarat ca e gratuita aceasta culoare, insa la o masina de 22K euro, crede-ma ca nu mai contau inca 300 euro pentru alta vopsea.
    Cat despre praf, acesta se vede mai „bine” pe culorile foarte inchise decat pe alb, in cazul in care si acesta e un considerent.

  2. Pai s-a cam saturat lumea de diamond silver si atunci ce si-a zis…negrul nu e pentru praful de la noi, esti abonat la spalatorie…hai sa luam alb ca e trendy si e si gratis…

    Parerea mea este ca ” white still looks cheap” …deci sunt si alte alternative la bani nu prea multi…

  3. nu inteleg bai george, cum d unde izvoraste moda? pur si simplu arata bine… si ca sa fac o gluma rasista, as putea spune ca albul masinii da bine cu negrul fetzei posesorului :D

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.