VIDEO Albrecht Max-Twist – mic şi potent

Un gadget nu trebuie să fie neapărat scump ca să fie interesant şi să-si facă şi treaba bine. Albrecht Max-Twist este exemplul perfect. Costă vreo 250 de lei şi sună la fel de bine precum arată. Iţi va fi uşor să conectezi boxa la telefon, iPod sau orice alt mp3 player cu ajutorul cablului AUX, dar poate fi conectat foarte uşor şi la un laptop.

Pentru că e compact, Max-Twist nu-ţi va ocupa prea mult loc prin geamantan atunci când pleci spre exemplu la munte ori la mare. Vei avea muzica ta în camera de hotel sau iţi poti deranja vecinii de cușetă în mare stil vreo 7-8 ore, căci bateria duce.

De găsit aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. Salut George si felicitari pentru emisiune, blog si review-uri!! Le urmaresc pe toate, iar site-ul il accesez in fiecare zi. Sa stii ca, atunci cand va sosi momentul sa imi schimb masina, alegerea se va datora si informatiilor expuse de tine. In incheiere as vrea sa te intreb ce husa (cover) folosesti pentru S3? si de unde ai luat-o? Pare ceva finut, care nu ingroasa telefonul si nici marginile nu sunt prea ” incarcate”.
    Iti multumesc anticipat pentru raspuns

  2. Desi nu sunt pasionat de lucruri de genul asta,cum nu sunt nici de telefoane, ma uit de fiecare data cu drag si mai invat cate ceva.Multe am invatat din filmuletele tale, mai ales despre masini.Intre prietenii mei sunt maestru mai ales cand vine vorba de masini si trebuie sa recunosc ca de la tine am invatat multe. Salut si la mai multe!

  3. Salut George..Sunt Alin.sunt un pasionat de tehnica IT… ne poti spune la Like IT dimineata daca Windows Vista este terminat de tot sau inca se mai lucreaza la el…o scurta descriere..si daca e posibil sa ne spui pe facebook sau la stirile dimineti cand ne vei face mica prezentare cu Windows Vista…as vrea sa instalez un Vista Ultimate si vreu sa aflut de la tine daca poti face rost de informatiile lui Vista cat de eficace este ca si Sistem de operare…

  4. Salut George..sunt un pasionat de tehnica IT… ne poti spune la Like IT dimineata daca Windows Vista este terminat de tot sau inca se mai lucreaza la el…o scurta descriere..si daca e posibil sa ne spui pe facebook sau la stirile dimineti cand ne vei face mica prezentare cu Windows Vista…as vrea sa instalez un Vista Ultimate si vreu sa aflut de la tine daca poti face rost de informatiile lui Vista cat de eficace este ca si Sistem de operare…pe internet nu am gasit mare lucru despre Vista..

  5. Gadgeturi de genu nu voi folosi niciodata. Efectiv nu imi este util la nimic. Sa ascult muzica din telefon la boxe dinastea, never. Prefer intotdeauna boxele si statia din casa pentru sunet de calitate, nu frectie la picior de lemn. Cui ii este util o dasta, bravo pt review.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.