Ai nevoie de MAI MULT?

Întrebarea care îți vine în minte când vezi acest thumbnail este, de ce oare continui să îmi bat capul cu tableta și cu smartwtch-ul, când laptop-ul și telefonul sunt singurele gadget-uri de care ai nevoie. Ei bine, eu cred că ne putem schimba obiceiurile, chiar dacă am trecut cu bine de 30 de ani și se spune că e imposibil. E chiar cred că e sănătos să mai stai departe de telefon din când în când. Nu trebuie să fie o extensie a mâinii tale drepte, iar laptop-ul să nu mai stea în permanență lipit de spatele tău de parcă te-ai născut cu o proteză pentru a sta cocoșat.

Încă mai cari cinci kilograme după tine în fiecare zi? E momentul să te gândești și la nepoții tăi, poate vrei să îi mai ridici în brațe, să te joci cu ei. Zic nepoții că poate ai deja copii, dar dacă ai ajuns la 40 de ani fără copii nu e rușine, doar că și ei au nevoie de atenție și dragoste atunci când o să îi ai. Te-am pus pe gânduri?

Samsung Galaxy Watch 4 este cel mai complet smartwatch. Punct. Spune-mi tu un ceas ce măsoară pulsul, pașii, îți face BMI-ul, îți măsoară somnul, ECG-ul și cu o calibrare inițială îți ia și tensiunea! Pe deasupra, are și magazin de aplicații Google, direct pe ceas, Spotify, apeluri voce și mesaje și chiar și internet prin 4G. Nici nu mai menționez prețul la care îl găsești zilele acestea că o să vrei două!

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.