Agentul Scurtu şi lecţia de viaţă

Editorialul de azi scris pentru ProMotor.ro

Din păcate, de vreo lună am ajuns să mânuiesc cartela de metrou, ghidonul scuterului şi tichetul CFR. Şi asta pentru că agentul Scurtu de la Brigada de Poliţie Rutieră mi-a „scurtat” permisul pentru 60 de zile. Vreau să vă spun astăzi că agentul Scurtu mi-a făcut o picătură de bine în marea de rău gratuit.

Concluziile unui raport american pot părea incredibile: până la jumătatea acestui secol, s-ar putea ca maşinile conduse de oameni să fie interzise! Spun colegii de la promotor.ro. Eu le-am interzis de vreo lună. Mai exact mi le-a interzis agentul Scurtu de la Brigada de Poliţie Rutieră. Mi-a „scurtat” permisul pentru 60 de zile pentru că… a putut, dar nu voi dezvolta aici acest aspect.

Vreau să vă spun astăzi că agentul Scurtu mi-a făcut o picătură de bine în marea de rău gratuit. Am redescoperit… mai mult

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

4 Comments

  1. Nu pot sa spun ca ma bucur ptr. tine ca ai redescoperit magia calatoriei cu mijlocul de transport(zi merci ca nu sunt 30 de grade afara),dartu esti superman si permisul asta nu ti-l ia nimeni.Numai bine.

  2. di-te la vara la mare cu trenurile cfr-ului si o sa ii dai acatiste lui karl benz ca a inventat masinii pe benzina.cat despre metrou doar unii sunt norocosi . Daca stai in drumul taberei n-ai legatura . Dimineata la orele 8,9 daca poti sa te urci in al treilea tramvai 41 esti norocos . E moarte curata in mijloacele de transport.Ca sa nu mai vorbim vara … Si troleele si autobuzele merg pe acelasi drum ca si masina , mare lucru nu faci doar ca stai o ora in picioare (sau in picior,in functie de aglomeratie). In afara de metrou restul sunt la pamant . Asa ca ia racheta rosie si consuma ultimele picaturi de benzina ale secolului …

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.