Acumulatori auto ieftini şi buni

M-a întrebat deunăzi un coleg ce acumulator auto să îşi ia. I-am spus ce vă recomand şi vouă. Luaţi-vă acumulatori Caranda. Sunt produşi de o firmă românească (nota bene) ce produce după un patent original cu tehnologii moderne. Nu am auzit pe nimeni să se plângă, ba chiar un coleg, şofer profesionist mi-a spus că a folosit unul timp de 5 ani fără probleme. Au un magazin pe Dr. Mincu, imediat cum intri din Kissleff. Iar preţurile bat concurenţa. Nu uitaţi să duceţi acumulatorul vechi la schimb pentru o reducere. Poate citesc şi ei articolul ăsta şi îmi oferă un acumulator bonus?! :) Glumesc. Slavă Domnului că nu am nevoie…

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

 1. Modul in care am fost tratat de „profesionisti” de aici m-a facut sa cumpar de la alti. Am vrut sa rezolv problema cu pornitul masinii dimineata, m-am dus la renumitul magazin, le-am explicat ce problema aveam si am primit raspunsul: „E alternatoru’ domne, clar!” Nici macar nu s-au uitat la masina.
  Am rezolvat problema schimband bateria veche de 7 ani.

 2. Daca as avea o Dacie probabil ca as cumpara si eu o baterie Caranda…

  Insa cum am o masina din grupul VAG am investit 50 de lei in plus si am cumparat o baterie VARTA…se pare ca nu m-am socotit prost.

 3. Da..si eu am
  Opel..alta racheta..si tot VARTa mi-as lua..vb lu silviu..daca aveam dacie..imi bateam joc de ea..puneam tot made in romania..dar cand vad ce fel se lucreaza si cum is tratati angajatii..prefer sa nu arunc cu banii…a un ban da stai in fata!

 4. Esti sigur ca daca dai un ban stai in fata? Sau doar ai auzit si tu asta si te face sa te simti bine?? As avea grija la „daca pretul e mare atunci e bine”…

 5. CEI MAI MARI BANDITI…..BAIETII DE LA WC PULPUBLIC (FOSTUL) DIN kISELEF….ACUMULATOR PARADIT,REFACUT SA I IA MAMA DRACULUI…VINDUT MIE PERSONAL. AM AVUT INCREDERE INSA SUNT HOTI.DUPA O LUNA DE LA VINZARE,NE PORNIT MASINA A CLACAT ACUMULATORUL..CARANDA. FRATILOR ARE CEVA INSA ,AU INCARCAT ACUMULATORUL DE FIECARE DATA CIND MERGEAM LA EI ,SI GATA DOM LE MERGE……..PINA A IESIT DIN GARANTIE.SFAT….DAT DE SPECIALISTII DE ACOLO…MAI PORNESTE SI MATALE MASINA DIN CIND IN CIND.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.