Acesta este un stabilizator pentru GoPro – Cu minusuri și plusuri

Acum, având în vedere prețul puțin prohibitiv pe care îl are un GoPro Hero 6, să spunem, ai mai da încă 200 de Euro pe un stabilizator pentru acesta? Dacă dorința ta este de a filma în 4K cât mai stabil și doar atât, răspunsul este probabil, DA!

La 700-800 de euro îți cumperi un smartphone de top însă nu vei obține o imagine la fel de bună ca folosind un GoPro cu stabilizator. Să recunoaștem, filmarea se face cu dispozivitve dedicate.

Așadar, acesta este Feiyu G6, un stabilizator dedicat cam pentru toate tipurile de GoPro. Noi am încercat de la Hero 3 până la Hero 6 și toate funcționează la fel de bine cu el. Contează mai mult greutatea, și de la generația a treia încoace sunt aproape la fel.

Feiyu G6 are însă și niște limitări, am la fel ca aproape toate produsele construite și gândite în China. Nu o spun cu răutate, știu că Shenzen este mama și tata lor în ceea ce privește orice gadget ce funcționează cu curent, însă singurul minus major pe care îl au dispozitivele ”made in china” care ajung pe piața din Europa și SUA este software-ul.

Aplicația este completă, complexă, însă nu este suficient de intuitivă ca să funcționeze rapid. ”Out Of The Box” cum ar spune un englez.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Salut George,
    Mi-am cumparat si eu acelasi produs cu o saptamana inaintea ta. Am o mentiune si o intrebare:
    – din incercarile mele de documentare am aflat ca pentru a conecta gopro-ul la gimbal trebuie sa setezi frecventa wifi-ului camerei la 2.4 GHz. Problema e ca nu stiu cum poti face asta, nu am gasit nici o astfel de setare in camera sau in aplicatia camerei. Ti-as fi vesnic recunoscator daca ai afla tu si ai impartasi cu noi, muritorii de rand, aceasta informatie. :)

    – modul selfie chiar functioneaza la 3 apasari pe acel buton – mi s-a intamplat si mie sa nu functioneze dar a fost o exceptie. Probabil trebuie sa il tii cat mai drept.. inca nu m-am lamurit.

    Multumesc frumos!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.