Categorie: GADGET

Acesta este Huawei Mate 10 Pro!

Huawei Mate 10 Pro este primul smartphone care va folosi un procesor de inteligență artificială, și nu, nu doar pentru fotografii cu mâncare și pisici, vă explic imediat.

Mate 10 Pro este cel mai puternic telefon al celor de la Huawei la ora actuală, și concurează desigur cu modelele de top de pe piață. Adică Note 8, LG V30 și iPhone X sau 8 dacă vrei tu neapărat.

La capitolul hardware stă foarte bine, avem un procesor HiSilicon Kirin 970, Huawei fiind printre puținii producători de telefoane care își fac singuri procesoarele. Acesta de exemplu se mai numește și Kirin AI, datorită modulului de inteligență artificială. Adică învață de la tine cum folosești telefonul și îl optimizează pe parcurs. Ei spun că va funcționa la fel de rapid și peste 18 luni. Și nu doar atât, este în stare să învețe și alte lucruri.

Este primul telefon din lume cu LTE cat 18, în teorie până la 1.2 Gbps download și este primul cu dualLTE și dual VoLTE. Oricare dintre cele două SIM-uri de la interior are aceleași capabilități și viteze pe internet. Și dacă avem un telefon puternic să fie și o baterie mare, 4000 mAh, la fwl ca la modelele anterioare, dar cu o încărcare și mai rapidă. Speram și eu la încărcare wireless dar Huawei spune că nu e momentul. Cablul este cel mai rapid. Nu po să îi contrazic la cea de-a doua afirmație.

La capitolul camere, are două doar pe spate. Una de 20 Megapixeli color, și una de 12 Megapixeli alb-negru. Ambele cu stabilizare optică și cu un sistem hibrid de focalizare care concurează cu cele de la competiție. Știți voi despre cine vorbesc. În plus, tot ca noutate, sunt primele camere cu o deschidere f/1.6. Adică permit să intre mai multă lumină. Eh, ok, ceilalți au f/1.7. În plus, recunoaște cele mai multe scene de fotografiere, datorită procesorului de inteligență artificială, și optimizează cel mai bine camera pentru fotografierea acestora. Foarte bine, așa și trebuie, majoritatea folosesc camera telefonului pe automat. Chiar și eu de multe ori nu am timp să setez manual toate opțiunile.

Prețul va fi de 699 euro pentru Mate 10 cu 4 GB memorie RAM și 64 GB stocare și 799 euro pentru Mate 10 Pro cu 6 GB RAM și tot 64 GB stocare. Și să știi că nu sunt singurele, va mai veni și un Mate 10 Lite până la finalul anului.

Mă scuzați, eu sunt încă pe scaun la eveniment. Vizionare plăcută și dă-i un share să îl vadă și prietenii tăi dacă ți-a plăcut. Apropo, te-ai înscris la Giveaway? Am un iPhone 8 și un Galaxy Note 8 de dat. Le vrei? Intră aici: GIVEAWAY

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.