Categorie: GADGET

Aceasta este noua aplicație My Vodafone

Mă știi deja, îmi plac telefoanele și mașinile, în fiecare zi într-o proporție egală în funcție de cum dorm în seara de dinainte. Serios, nu mă urc la volan obosit iar telefoanele le testez cât pot de mult, uneori chiar și la ore târzii din noapte. Ca pasionat de telefoane și tehnologie pentru mine este normal să am o aplicație instalată pe telefon, pentru fiecare gadget în parte.

Ți-aș da o listă cu toate aplicațiile pe care le-am instalat doar în ultima lună însă sunt sigur că te-ai plictisi la primele 10 titluri, probabil pentru că fiecare gadget testat de mine are nevoie de una.

În categoria aplicațiilor importante, lângă cea de online banking și cea de monitorizare a camerelor de la #casabuhnici intră și noua aplicație My Vodafone, despre care vorbim astăzi. Da, Vodafone are o nouă aplicație și ma-m mirat și eu când m-au rugat să o testez și să îți spun ce impresie mi-a lăsat.

Pe scurt, m-a impresionat. Dacă este să o compar cu vechea aplicație, aceasta funcționează. Și chiar bine. Se mișcă bine și chiar își face update rapid la informațiile despre minute, SMS-uri și traficul de date consumat. Și asta pe prima pagină, acolo unde trebuie să fie toate. În plus, meniul de setări și opțiuni este complex dar bine structurat și ai la dispoziție și cele mai frecvente întrebări și răspunsuri cu care te poți descurca la nevoie fără să mai suni la operator.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

CAPTURI DE ECRAN DIN APLICAȚIA MY VODAFONE