ACCESORIILE MELE PREFERATE ÎN 2019

În acest episod vorbim despre cele mai tari accesorii pentru telefon și nu numai pe care acest geek le-a selectat ca fiind cele mai interesante din 2019. Nu e un top pentru că nu îți voi spune decât despre chestii pe care eu le-am încercat, și poate colegii mei. Dar știi deja că avem așteptări de la inovațiile pe care le testăm așa că, poate găsești în minutele următoare cel puțin un motiv să îți înjuri portofelul.

Primele pe listă sunt husele de fibră de carbon, kevlar sau poate chiar aramid atunci când nu le găsesc pe primele două. Cele de la Nevox de la GSMNET sunt acum preferatele mele. Al doilea gadget prezent tot timpul la mine în buzunar este portofelul Pitaka. E dreptunghiular și ușor de configurat pentru toate cardurile tale bancare. Îmi place cel mai mult pentru că este extrem de compact și… am o slăbiciune pentru fibră. 

Apoi vine Apple Watch Seria 5 tot pentru plăți sigure și pentru monitorizarea completă a exercițiilor fizice dar și pentru EKG care merge perfect. Nu îl poți arăta însă doctorului așa cum faci în Statele Unite. Încărcătoarele wireless devin din ce în ce mai rapide și le găsești peste tot, mai ales la GSMNET.

În buzunarele rucsac-ului mai găsești stick-uri USB-C, adaptoare de toate felurile, carduri microSD rapide, o baterie externă GOUI cu PD ca să îmi încarc cât mai repede toate gadget-urile și câteodată și amplificatorul de căști de la Fiio. Măcar o prindere magnetică de telefon ar trebui să ai în mașină. De câte ori nu te-ai chinuit să montezi sau să demontezi telefonul din suportul acela mecanic? Nu e mai simpli când îl atingi de gura de ventilație și se lipește de parcă acolo ar fi locul lui din fabrică?

Mai am o listă lungă de accesorii în clipul de mai jos. Spune-mi și tu în comentarii ce ciudățenii porți la tine în buzunare sau în rucsac, sigur e ceva ce am trecut cu vederea și mi-ar putea fi util, atât mie cât și celor care urmăresc acest video.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.