Chiaun în America

Ma mir ca nu m-a zăpăcit fusul orar. Mă apucă așa după-amiază o stare de moleșeală pe care o rezolv rapid cu o stacană de cafea lungă americană. Cu mult lapte depășesc gustul neinteresant și foarte îndepărtat de obișnuința mea pentru espresso. Am mâncat numai prostii de când sunt aici. O dată la Red Robin, un hamburger bun la gust care a mers uns după o zi de alergătură.

Iar aseară un burrito la mexicani pe ultima sută de metri când închideau șandramaua la Chipotle. Nici nu am făcut poze că v-ați fi speriat. O astfel de tavernă ar fi închisă de poliția sanitară de la noi în două mișcări. Aici era coadă, iar poliția venise să împartă bucuria serii de Halloween cu clienții. Ori să prevină ceva… Fără glumă! Chiar veniseră să facă atmosferă cu cetățenii. Le-au dat copiilor stick-ere de fani ai poliției și toată lumea era binedispusă.

Gata, plec la treabă. Mîine vă spun și câte ceva despre campusul Microsoft. Iată câte ceva din ce capturează camera mea de capul ei. Niște blocuri pe o vreme ploioasă, o coadă de geeks și eu încercând să fiu convingător într-o ploaie măruntă și rece.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.