Smartwatch ”PRO” pentru sport și oraș – Garmin VENU 2 + 2S

Motivul pentru care am pus ”PRO” în titlul este că deși Garmin Venu 2 și Venu 2S sunt smartwatch-uri de oraș, sau de începători în ale sportului, acestea folosesc senzori de puls, oximetru și GPS chiar mai noi decât cele deja foarte precise de pe celebrele Garmin Fenix, ceasurile cu care sunt deja familiarizați sportivii avansați sau de performanță.

Diferențele între Venu 2 și Venu 2S sunt doar la capitolul dimensiuni și diagonala ecranului. Primul e pentru băieți, sau pentru fetele care preferă ceasuri mai mari, al doilea e pentru fete, sau pentru băieții care preferă ceasuri mai mici. În rest sunt la fel, aceiași senzori cunoscuți de pe seriile profesionale, aceleași funcții și activități suportate, aceleași capabilități de conectare cu telefonul și notificări și același sistem de prindere a curelei care poate fi schimbată cu orice curea de 22 sau 18 mm.

Garmin Venu 2 și 2S reprezintă răspunsul producătorului la o un consumator exigent, care pe lângă funcții și senzori de precizie își va dori și un ecran mare, color, și toate notificările posibile pe un smartwatch. Din experiență îți recomand însă doar mesaje, apeluri și eventual un WhatsApp, însă și acela în mod selectiv pe cât posibil. Nu email, și sub nici o formă notificări de la facebook sau instagram. Te va frustra mai mult decât te va încânta faptul că îți vibrează și telefonul dar și ceasul de la mână în același timp, pentru un simplu like sau comentariu la o fotografie recent postată.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.