Xiaomi Mi Watch – Smartwatch de 500 Lei – Merită sau nu?

Aveam în program alt material pentru această seară însă am văzut că sunteți curioși ce știe să facă ceasul de la Xiaomi, așadar am încheiat astăzi testele cu el, l-am filmat și acesta este review-ul lui Mi Watch. Noi l-am primit ca parte din pachetul de precomandă pentru Mi 11, cel mai recent smartphone al cărui prim contact și test de cameră îl aveți în clipul anterior.

Îl poți găsi și separat cu un preț de aproximativ 500 de lei, și la prima vedere seamănă foarte mult cu ce am eu la mâna stângă, un Huawei Watch GT 2 Pro. Chiar și la capitolul funcționalitate m-a suprins mai mult decât mă așteptam cu senzorul de tip oximetru și capabilitățile de monitorizare a somnului. Bateria este însă punctul forte, nu mai puțin de 15 zile dacă îi setezi luminozitatea pe auto, și un maximum de o săptămână dacă activezi always-on display. Da, are ecran AMOLED aproape identic cu al meu Watch GT 2 Pro, atât ca dimensiune cât și ca rezoluție.

Partea de măsurare nu stă rău deloc. Le-am avut pe ambele la mână timp de patru zile și înafară de bătăile inimii și de saturația de oxigen din sânge care sunt identice, Mi Watch mă pune la treabă mai mult decât Watch GT2 Pro. Numărul de pași, orele de somn și efortul fizic depus în cursul zilei sunt mai mici, în consecință ar trebui să lucrez mai mult ca să îmi ating scopul.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.