TicWatch Pro3 – Smartwatch-ul cu 2 ecrane

Atunci când te gândești la smartwatch-uri îți vin în primul rând în minte producătorii mari, de renume. Apple, Samsung, Moto, Mai nou și Oppo. Nu mulți au auzit însă de Mobvoi, un jucător aproape inexistent în acest domeniu, dar care are unul dintre cele mai bune produse pe acest segment, TicWatch Pro 3. Da, este cel mai bun smartwatch cu Android Wear pe care l-am testat până acum. Dacă vrei să te mai uiți la clip atunci vei afla și de ce suntem atât de încântați de el.

În primul rând are Android Wear, o platformă atât de cunoscută și de flexibilă încât o folosesc mai toți producătorii de ceasuri clasice pentru alternativele digitale. Fossil de exemplu are peste zece modele cu Android Wear, iar lista e lungă și la ceilalți.

În al doilea rând se mișcă la fel de bine ca un smartwatch de la Samsung, aproape comparabil și cu cel de la Apple. Iar în al treilea rând, are de toate, de la GPS, două ecrane, și chiar măsurare de puls și al nivelului de oxigen din sânge, funcții care chiar funcționează bine pe acesta.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.