Roboți, Televizoare Gigant, Super Gadget-uri – CES 2021

Salutare și bine te-am regăsit, oriunde te-ai afla. Dacă poți profita de lucrul de la distanță așa cum fac și eu, bravo ție. Dacă nu o faci încă, pune pe lista de schimbări de încercat în 2021. Am văzut spre exemplu români plecați prin Africa sau alte țări exotice, unii chiar au ajuns prin Thailanda de unde fac content pentru YouTube cazați într-o insulă de care nu a auzit nimeni de la noi din Corbeanca. Serios, tu ai auzit de Lanta… Koh Lanta? Vreme bună, mâncare ieftină, covid deloc. Fac sport, dorm, citesc și toate chestiile alea pentru care mi-am tot promis că o să le fac dacă și când într-o zi cu soare. Între noi fie vorba, era Thailanda sau Piatra Craiului doar că pandemia a închis de tot și colțul acela de rai.

Promit că 2021 e anul în care voi fi mai atent la pâine și zahăr, la gadget-urile pe care le cumpăr… dar și la oamenii cu care intru în contact, inclusiv online. Sunt mai selectiv cu orice după ce am învățat în 2020 că viața e plină de pericole dar poate fi și ușoară prin tehnologie. Noul normal cică.

Așadar, tehnologie și inovație, ce să vezi valabile și în 2021. Să revenim la ele pentru că, deși nu am fost fizic la CES, pentru prima dată în zece ani… sunt câteva lucruri care mi-au atras atenția după ce l-am urmărit online. Da, nu am mai văzut sute de gadgeturi spectaculoase și inutile pentru că nu au învățat startup-urile încă bine mersul pe online. Doar numele mari au mai avut forță să facă lucrurile ca la carte. Și dacă trebuie să menționezi câteva brand-uri importante care au arătat ceva important până acum în 2021, acestea sunt AMD, ASUS, DELL, HARMAN, HP, LG, MSI, NETGEAR, SEGWAY și SAMSUNG care a fost vedeta evenimentului cu 24 de premii pentru produse lansate sau arătate la CES. Pe lansările lor mă voi concentra astăzi dar mai mult pe tehnologiile noi care mă interesează. Lăsăm laptopuri și telefoane pentru altă ediție.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.