Apple MacBook Pro & Air – Cu bune, și cu rele!

Noile generații de MacBook Air și MacBook Pro 13 au fost pe mâinile mele, ale lui Laurențiu și ale lui Radu. Care dintre ele este alegerea redacției? E complicat, fiecare își dorește altceva de la un laptop, poate de aceea sper să te ajute acest video înainte de a face investiția în noile laptop-uri Apple cu procesoare M1.

Fiecare are alt tip de utilizare a unui laptop, însă sunt câteva lucruri care contează pentru oricine, și unul dintre ele este autonomia. Noile MacBook-uri spulberă orice concurență la acest capitol pentru că ajungi să treci și un weekend cu o singură încărcare, nu doar o zi. Și asta este o realizare în fața căruia mă înclin.

Nu sunt însă toate lucrurile frumoase pentru Laurențiu de exemplu, care vrea pur și simplu să folosească suita de la Adobe, Photoshop, Lightroom și Premiere pe un laptop de 1300 de euro. Cel puțin.

Radu este mai indecis ca niciodată. Eu cred că el căuta un laptop care doar să se audă bine, și îi dau și dreptate, urmărește mult conținut video pe laptopul lui, și chiar dacă are o super configurație care se măsoară în terrabytes de SSD și zeci de giabytes de memorie RAM, difuzoarele sunt praf.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.