Super Comparativul de căști True Wireless

Ce își dorește fiecare posesor de smartphone, mai ales acum că nu mai avem mufă de căști pe multe dintre ele? O pereche de căști desigur, de preferat True Wireless și cu atenuare de zgomot ca bonus. Poate Airpods dacă ai Apple, Huawei Freebuds 3 dacă ai Huawei, ori de ce nu o pereche de Sennheiser Momentum True Wireless 2, care merg bine cu orice telefon. Toate căștile din comparativul sunt compatibile cu orice tip de smartphone și nici măcar nu ai nevoie de aplicația proprie. Problema este că sunt atât de multe modele și versiuni încât nu mai știi ce să cumperi. Doar Apple are trei versiuni ale celebrelor Airpods. Pentru asta suntem noi aici, să facem puțină lumină.

Avem așadar o mulțime de modele, fiecare cu avantajele și dezavantajele. Plecăm de la 400 de lei la momentul review-ului nostru și ajungem la 1500 de lei pentru Bang&Olufsen. Au mai apărut câteva între timp, însă la cele prezentate de noi vei găsi cu siguranță o reducere în următoarea perioadă. Sunt diferite și asta le face speciale. Îți lăsăm mai jos și tabelul cu specificații și tot ce ar trebui să știi despre ele, alături de review-ul principal. Este lung acest articol, dar sper că te va ajuta să iei o decizie calculată pentru viitoarele tale căști True Wireless.

Trei mențiuni.

Dacă simți că ai probleme cu poziția căștilor în urechi, dacă te jenează sau îți provoacă iritații schimbă capișoanele cu unele mai mici. Pentru o bună parte din căștile din comparativ poți găsi capișoane din spumă cu memorie de la Comply, pe site-ul lor.

Nu folosi căștile In-Ear mai mult decât este nevoie. Nu le ține în urechi tot timpul dacă nu vorbești sau asculți muzică pentru că urechea ta are nevoie de aer proaspăt.  Nu e bine nici să le asculți la volum maxim, sunt la fel de periculoase pe termen lung ca și cele cu fir.

Curăță-le măcar o dată la două zile. Folosește un șervețel umed, fără alte soluții speciale. Grijă mare la cele Comply pentru că se vor strica mult prea repede dacă le uzi. Și nu cred că e nevoie să îți spun să nu împarți căștile cu altcineva.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.