Cum ”era să îmi iau țeapă” cu iPhone

Știi momentul acela când pui la vânzare un produs și ești asaltat de întrebări de genul: Care este ultimul preț? Sau trimiți și în țară? Ei bine acele mesaje sunt perfect normale. Totul se negociează după puterile financiare ale ficăruia, problema apare când primești mesaje de genul: Bună, sunt interesat de produsul tău. Îmi poți trimite poze cu el pe WhatsApp? Și apoi cumpărătorul nu negociază nimic, îți spune că se duce la bancă să îți trimită banii și apoi să pui coletul la poștă pentru Marea Britanie…

Dacă frecventezi site-urile de anunțuri sgur te-ai lovit de așa ceva. Am pățit-o și eu, și am început să mă întreb de ce ar cumpăra un britanic pe nume Rafal, telefonul de la mine, fără nici un fel de negociere. Chiar nu găsește un iPhone 11 Pro Max pe acolo, eventual cu vreo 200 de lire mai ieftin?

Surpriza apare după ce i-am trimis contul bancar și el mi-a trimis un mail care își dorește să fie de la o bancă din Marea Britanie, un fel de dovadă a plății. Și apoi mă pistonează cu mesaje și telefoane dacă i-am pus pachetul la poștă, și chiar se supără că el a trimis deja banii. Dacă nu ești mai sceptic din fire sau chiar ai nevoie rapidă de bani poți cădea în plasă. Se mai întâmplă.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.