CRYPTO TRADING ÎN ROMÂNIA – CRYPTO-VINERI

Bine ați revenit la săptămânalul Crypto-Vineri, publicat ocazional și sâmbăta, dar de data aceasta sigur vineri. Crypto-Vineri este serialul nostru despre crypto monede în care nu îți spun cum să te îmbogățești și nici cum să îți pierzi banii mai repede ca la pariuri. Crypto-monedele sunt mai complicate, însă încerc să ți le explic cât mai bine pentru a nu face investiții nefaste. Învățăm împreună ca să nu ne ia prin surprindere viitorul apropiat.

Astăzi vă vorbesc despre vTrader, o platformă românească de trading prin care poți desigur tranzacționa monede crypto. Mă încumet așadar să îți arăt ce se întâmplă în sfera de crypto din România, indiferent de câte puțină sau multă încredere aș avea într-o platformă de genul. Trebuie să aflăm cine sunt acești oameni, ce vor să facă cu aceste platforme, și apoi să le validăm împreună cu voi, comunitatea. Vom vedea așadar în viitor dacă merită banii voștri, atenția sau poate descoperim cine știe ce nefăcută.

Alături de mine în acest experiment este Vlad, unul dintre fondatorii platformei vTrader și cel care știe cel mai multe despre ea, și care ne va explica în următoarele minute totul despre ea. Cum funcționează, cât de repede funcționează, ce monede se pot tranzacționa, care sunt comisioanele pentru fiecare dintre tranzacții, dacă pierzi sau nu bani în conversii și desigur, cât de sigură, scalabilă și legală este. Adică mai pe scurt cât de repede și cum îți primești banii pe care i-ai investit, dacă ai făcut profit.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut ! Ai putea sa faci un video despre masternodes ? (Un fel de mining ,dar foarte diferit) nu necesita niciun mining rig sau ceva de genul. Trebuie doar sa ai o anumita suma din moneda respectiva . Exemplu Dash functioneaza asa ,dar mai sunt inca vreo 500-/+ de monede mai accesibile :) .
    Avem chiar si echipe de developeri romani care chiar fac o treaba exelenta si au o piata stabila .
    Bafta in continuare :)

  2. Salut ! Ai putea sa faci un video despre masternodes ? (Un fel de mining ,dar foarte diferit) nu necesita niciun mining rig sau ceva de genul. Trebuie doar sa ai o anumita suma din moneda respectiva . Exemplu Dash functioneaza asa ,dar mai sunt inca vreo 500-/+ de monede mai accesibile :) .
    Avem chiar si echipe de developeri romani care chiar fac o treaba exelenta si au o piata stabila . :
    Bafta in continuare :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.