Categorie: General

La 9 ani pe YouTube încep ceva nou

13 iulie 2007. Atunci mi-am deschis canalul de YouTube și apoi l-am lăsat în congelator pentru vreo câțiva ani. În afară de primul meu viral nimic nu prea contează până prin 2011.

Pe atunci iubeam mult mașinile și învățam să le respect. Încă o fac. Peste 1000 de clipuri mai târziu lista scurtă arată așa.

TOP 10 - George Buhnici YouTube

Asta înseamnă că ești cel mai probabil ca mine. Ai puțin peste 30 de ani, folosești un Android și preferi calitatea 1080p. Din iulie 2016 trag totul și în 4K. Așadar, vești bune pentru cei care se uită pe Smart TV. Tot mai mulți.

 

Pentru pasionații de cifre, iată și un total. Aniversez 160.000 de abonați care au văzut peste 400 de ani de video. WOW. Banii de la YouTube sunt în continuare jenant de puțini așa că le mulțumesc încă o dată celor de la BCR datorită cărora am trecut la 4K încă de anul acesta.

Screen Shot 2016-07-30 at 21.42.46

Cu toate acestea simt că review-urile nu sunt de ajuns dar pentru editoriale găsesc greu timp să scriu. Mi-e mai ușor să scot telefonul și să trag video. Întâlnesc mereu oameni interesanți și cred că merită să îi cunoști și tu. De aceea am început să filmez vloguri.

Poate primul este cel cu Huawei P9 Lite și un Feiyu G4 Plus

Apoi am continuat cu o joacă. Un vlog filmat și editat integral pe un iPhone 6S Plus. Pentru stabilizare am folosit tot gimbal-ul Feiyu.

E ironic că am început pe dos. Am făcut în primii ani lucruri ca pentru televiziune ca să ajung în 2016 să mă adaptez complet la internet cu vloguri, live-uri and stuff. Am învățat că singura idee bună este să îmbrățișez schimbarea și să rămân cu mintea deschisă. Asta nu înseamnă că renunț la gadgeturi și mașini. O să vezi în umătoarea perioadă alte câteva review-uri altfel de ce ai văzut până acum. Îți spun doar atât. Sunt despre cele mai bune gadgeturi, filme și mașini.

Primii 9 ani sunt gata. Urmează viitorul. Rămânem împreună?