La 9 ani pe YouTube încep ceva nou

13 iulie 2007. Atunci mi-am deschis canalul de YouTube și apoi l-am lăsat în congelator pentru vreo câțiva ani. În afară de primul meu viral nimic nu prea contează până prin 2011.

Pe atunci iubeam mult mașinile și învățam să le respect. Încă o fac. Peste 1000 de clipuri mai târziu lista scurtă arată așa.

TOP 10 - George Buhnici YouTube

Asta înseamnă că ești cel mai probabil ca mine. Ai puțin peste 30 de ani, folosești un Android și preferi calitatea 1080p. Din iulie 2016 trag totul și în 4K. Așadar, vești bune pentru cei care se uită pe Smart TV. Tot mai mulți.

 

Pentru pasionații de cifre, iată și un total. Aniversez 160.000 de abonați care au văzut peste 400 de ani de video. WOW. Banii de la YouTube sunt în continuare jenant de puțini așa că le mulțumesc încă o dată celor de la BCR datorită cărora am trecut la 4K încă de anul acesta.

Screen Shot 2016-07-30 at 21.42.46

Cu toate acestea simt că review-urile nu sunt de ajuns dar pentru editoriale găsesc greu timp să scriu. Mi-e mai ușor să scot telefonul și să trag video. Întâlnesc mereu oameni interesanți și cred că merită să îi cunoști și tu. De aceea am început să filmez vloguri.

Poate primul este cel cu Huawei P9 Lite și un Feiyu G4 Plus

Apoi am continuat cu o joacă. Un vlog filmat și editat integral pe un iPhone 6S Plus. Pentru stabilizare am folosit tot gimbal-ul Feiyu.

E ironic că am început pe dos. Am făcut în primii ani lucruri ca pentru televiziune ca să ajung în 2016 să mă adaptez complet la internet cu vloguri, live-uri and stuff. Am învățat că singura idee bună este să îmbrățișez schimbarea și să rămân cu mintea deschisă. Asta nu înseamnă că renunț la gadgeturi și mașini. O să vezi în umătoarea perioadă alte câteva review-uri altfel de ce ai văzut până acum. Îți spun doar atât. Sunt despre cele mai bune gadgeturi, filme și mașini.

Primii 9 ani sunt gata. Urmează viitorul. Rămânem împreună?

Ultimele articole

Articole recomandate

34 Comments

  1. Eu consider ca detaliile tehnice oferite de George si Marian sunt mai mult decat suficiente pentru… majoritatea „oamenilor de rand” care ii si urmaresc. Pentru restul exista Wikipedia, pagina producatorului sau pentru cei mai norocosi Mastercard :))

  2. La multi ani!!! Te urmaresc cu placere de ceva vreme, si cu ajutorul tau am luat cea mai buna decizie cand mi-am achizitionat ultima masina, model la care ai un review pe acest site. Mult succes in continuare!!!

  3. Felicitari George pentru tot efortul depus , sa stii ca eu iti admir munca si apreciez foarte mult ca vrei sa pui ceva de calitate pe YouTube si pe Blog.Ma uit cu drag la postarile tale indiferent daca sunt vlog-uri review-uri sau teste auto.Te urmaresc de 2 ani si calitatea s-a schimbat din bine in foarte bine , nu mai zic ca de la acel nokia n95 (parca n95 era) ai ajuns la echipamente de filmare 4K si pentru asta eu unul te felicit si iti sunt recunoscator pentru tot efortul depus pana acum.Aha era sa uit multa sanatate tie Lorenei si Arianei si sa ne aduci content din ce in ce mai bun. :)

  4. La multi ani George! Mult succes in continuare! Imi place ce prezinti si cum prezinti!
    Tot ce e legat de masini, tehnologie ma fascineaza si emisiunile tale abunda de asemenea informatii si pentru asta iti multumesc!
    La multe realizari!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.