5G pentru acasă! Rapid ca FIBRA OPTICĂ!

Mi-am dorit de mult să pun mâna pe acest modem de 5G. Nu este ceva obișnuit și nu este chiar accesibil. Puțin peste 2000 de lei dacă îl iei la liber, însă are ceva special. Este gândit să îți dea conectivitate 5G pentru toată casa, oriunde te-ai afla. Dacă locuiești undeva unde e greu și scump să îți tragi fibră optică, dar ai totuși sau vei avea pe viitor semnal 5G, aceasta este soluția pentru tine. Fără bătăi de cap, fără cunoștințe tehnice, pur și simplu îl bagi în priză, pui un SIM în el și te conectezi la internet.

Peste vreo câțiva ani când 5G-ul va fi mai popular nu vei mai depinde de o rețea complicată de fibră optică și toate gadget-urile tale vor fi conectate pe Wireless la un astfel de modem. Sau nu, dacă ești mai old-schol și mai crezi în avantajele cuprului sau fibrei optice. Bine, realist vorbind fibra optică nu va muri niciodată, este chiar la baza conectivității între stâlpurile de telefonie fie că vorbim de 3G, 4G sau chiar 5G.

Ultimele articole

Articole recomandate

  1. A mers asa la 450mbps la inceput. Orange-ul a redus viteza la circa 120 mbs. De ce ? Pentru ca atât sunt in stare. O mare țeapă serviciul de la Orange. Modemul e minunat, Orange-ul sunt țepari. Merge bine câteva luni și apoi nu mai merge.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.