500.000 EURO PENTRU VIITOR!! – #IGDLCC E015 #PODCAST

Astăzi este o ocazie rară în care am în studio-ul de podcast un om pentru care am o sensibilitate aparte, și am un motiv foarte bun pentru asta. Cred, și sper, că Mona Nicolici nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este important însă să vorbim despre ce face acum, și cum îi ajută pe cei mici cu ajutorul proiectelor din Țara lui Andrei. Astăzi vorbim despre RO-SMART, un proiect de responsabilitate socială care oferă nu mai puțin de 500.000 de euro în total, celor care vin cu idei și cu proiecte pe acest domeniu.

În această seară discutăm așadar despre cum pot ideile tale să schimbe comunitatea, și cum poți beneficia de finanțare pentru aceste idei.

Dar, George, ce legătură are Mona Nicolici cu aceste finanțări? Ei bine, ea este directorul pentru sustenabilitate la Țara lui Andrei. Ea este omul cu un suflet bun care face o mulțime de propuneri pentru astfel de proiecte, și datorită ei și echipei cu care lucrează, s-au acordat și anul trecut nu mai puțin de 400.000 euro pentru aceste idei. Uite aici dacă ești curios: Proiecte 2018.

Pe scurt, ce proiecte se caută?
Proiecte ce folosesc soluţii tehnologice, introduc noi tehnologii sau utilizează digitalizarea pentru a rezolva problemele cu care se confruntă comunitățile și a crește calitatea vieții și nivelul de comfort al cetățenilor.
Cum poți așadar îmbunătăți serviciile publice, eficientiza consumul de resurse sau reduce cheltuielile pe termen mediu și lung pentru comunitate. Cum poți oferi o conectivitate mai bună cu diferite domenii de interes public ori facilita accesul la informație al cetățenilor și determina implicarea activă a acestora la viața comunității? Totul ține de tine, sau de un prieten cu multe idei. Dă-i un share ca să vadă și el cum se poate implica.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.