Top 5 produse la Black Friday Pro F64

F64_reduceri
Dacă mâine tot e ultima vineri din noiembrie… pardon, penultima vineri din octombrie, țeava cu reduceri e deja fisurată. Așteptați-vă ca până când vine Moș Crăciun să fiți asaltați de oferte și super oferte. F64 își deschide porțile din noaptea asta, al treilea an în aceeași perioadă. Timp de un weekend veți putea râvni la cele mai bune aparate foto DSLR, mirrorless, obiective fixe și ultra-zoom, camere de acțiune și la consumabilele aferente. Este o ocazie bună să îți mai iei niște carduri de memorie, mai ales că vine frigul și cu siguranță ai nevoie de un back-up.

Cele de mai jos vor fi cu siguranță la reducere:

Body Canon EOS 6D –  De la 6499 lei la 4999 lei

Unul dintre cele mai ieftine aparate foto Full Frame care nu te lasă la greu, nici pe ploaie nici pe vânt. Este de asemenea una dintre cele mai folosite camere pentru filmare video. Exact pentru motivul de mai sus.

Canon_EOS_6D

Obiectiv Canon EF 24-70 F 2.8 II USM – De la 8999 lei la 6999 lei

Obiectivul preferat pentru versatilitatea sa. E la fel de luminos pe toată distanța focală, F 2.8, și sunt de părere că este probabil cel mai bun obiectiv all-around.

Canon_24_70

Tamron AF S SP 70-300 F 4-5.6 – De la 1549 lei la 1239 lei

Un obiectiv de zoom este de nelipsit din kit-ul unui fotograf. Mai ales dacă faci evenimente și ai un aparat Nikon. Dacă ești amator va sta mai mult în geantă e drept, însă pentru banii la care e vândut acum chiar merită.

Tamron AF-S SP 70-300mm

Body Sony A7s – de la 10698 lei la 8298 lei

Senzorul de pe această cameră a făcut ravagii în lumea videografilor, și asta pe bună dreptate. Este o cameră mirrorless care filmează chiar și pe întuneric cu un zgomot de imagine aproape inexistent. E chiar camera cu care filmez toate review-urile de gadget-uri.

Sony A7S body

Body Canon EOS 5D Mark III – De la 11999 lei la 9998 lei

Cheia franceză cu mâner de fildeș a fotografilor și videografilor.. Și pe bună dreptate, îți faci treaba cu el în orice condiții. Nu e de mirare că după atâția ani Canon încă îl comercializează.

Canon EOS 5D Mark III body

Poți intra de pe acum să le pui în wishlist iar de la ora 21:00 veți vedea dacă au sau nu reduceri. La miezul nopții vei vedea direct pe site prețurile noi și ce reduceri au la echipamente. F64 are planuri mari pentru acest an, reducerile totale ajungând la aproape 1 milion de euro.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Oare v-om mai avea vreun black friday adevarat,in ultima vineri din noiembrie? .Anul asta am auzit cam des cuvantul Black Friday din partea marilor magazine de electrice din tara,nu mi se pare normal,am impresia ca se abuzeaza de acest nume doar pt a ‘vraji’ lumea.Unul din magazine(parca Media Galaxy) mai si spune : avem ‘BF toata luna noiembrie’ poi traducere :avem vinere neagra toata luna ? nu e logica. Asta nu mi se pare normal.Chiar daca nu avem noi reducerile de la producatori ca in SUA,macar reducerile alea mici sa fie intr-o zi din partea tuturor,si asa au avut destule vanzari,au crescut de la an la an.Chiar nu se poate organiza? isi bat joc de acest eveniment.O sa mearga pana cand o sa isi dea toata lumea seama de mascarada lor.
    #George daca ai placerea sa imi oferi un raspuns sincer despre aceasta situatie,stiu ca tu esti mai documentat ca mine!

  2. Sa vedem…WOW…Black Friday, din nou. Tare frumos, ar fi, ca noi romanii, sa nu ne mai batem joc ! Vorbesc aici de Black Friday. Sunt sigur ca nu reducerile sau cine stie ce promotii sunt importante, cat e important ca e Black Friday. E acea zi, in care te trezesti (daca ai dormit), si esti fericit ca e Black Friday. Ti-ai deschis PC-ul, laptop-ul si tot cumperi ceva. Din pacate, multi comercianti nu stiu asta, nu au idee cat de urat e cand incep cu saptamani inainte, nu au idee cata greata provoaca unora, greata puternica si dezinteres fata de neseriozitatea lor. Ar fi foarte frumos sa vedem ca, „azi vineri” e Black Friday pentru toti, ca e ziua in care a venit „mosul”. Sper ca anul acesta sa fie altfel, mai multa seriozitate si mai multa atentie multimii care cumpara in mediul online…doar sper…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.