Categorie: General

Top 5 produse la Black Friday Pro F64

F64_reduceri
Dacă mâine tot e ultima vineri din noiembrie… pardon, penultima vineri din octombrie, țeava cu reduceri e deja fisurată. Așteptați-vă ca până când vine Moș Crăciun să fiți asaltați de oferte și super oferte. F64 își deschide porțile din noaptea asta, al treilea an în aceeași perioadă. Timp de un weekend veți putea râvni la cele mai bune aparate foto DSLR, mirrorless, obiective fixe și ultra-zoom, camere de acțiune și la consumabilele aferente. Este o ocazie bună să îți mai iei niște carduri de memorie, mai ales că vine frigul și cu siguranță ai nevoie de un back-up.

Cele de mai jos vor fi cu siguranță la reducere:

Body Canon EOS 6D –  De la 6499 lei la 4999 lei

Unul dintre cele mai ieftine aparate foto Full Frame care nu te lasă la greu, nici pe ploaie nici pe vânt. Este de asemenea una dintre cele mai folosite camere pentru filmare video. Exact pentru motivul de mai sus.

Canon_EOS_6D

Obiectiv Canon EF 24-70 F 2.8 II USM – De la 8999 lei la 6999 lei

Obiectivul preferat pentru versatilitatea sa. E la fel de luminos pe toată distanța focală, F 2.8, și sunt de părere că este probabil cel mai bun obiectiv all-around.

Canon_24_70

Tamron AF S SP 70-300 F 4-5.6 – De la 1549 lei la 1239 lei

Un obiectiv de zoom este de nelipsit din kit-ul unui fotograf. Mai ales dacă faci evenimente și ai un aparat Nikon. Dacă ești amator va sta mai mult în geantă e drept, însă pentru banii la care e vândut acum chiar merită.

Tamron AF-S SP 70-300mm

Body Sony A7s – de la 10698 lei la 8298 lei

Senzorul de pe această cameră a făcut ravagii în lumea videografilor, și asta pe bună dreptate. Este o cameră mirrorless care filmează chiar și pe întuneric cu un zgomot de imagine aproape inexistent. E chiar camera cu care filmez toate review-urile de gadget-uri.

Sony A7S body

Body Canon EOS 5D Mark III – De la 11999 lei la 9998 lei

Cheia franceză cu mâner de fildeș a fotografilor și videografilor.. Și pe bună dreptate, îți faci treaba cu el în orice condiții. Nu e de mirare că după atâția ani Canon încă îl comercializează.

Canon EOS 5D Mark III body

Poți intra de pe acum să le pui în wishlist iar de la ora 21:00 veți vedea dacă au sau nu reduceri. La miezul nopții vei vedea direct pe site prețurile noi și ce reduceri au la echipamente. F64 are planuri mari pentru acest an, reducerile totale ajungând la aproape 1 milion de euro.