4 BĂIEȚI ȘI UN LAPTOP – ASUS ROG STRIX SCAR III G531

Acesta este ASUS ROG STRIX SCAR III, G531. Un nume lung pentru un laptop dotat cu tot ce îi trebuie pentru orice gamer. Da, am spus orice gamer pentru că este o bestie din punct de vedere configurație, și chiar și producătorul îl recomandă pentru gaming competitiv. Ce face diferența dintre acest laptop și oricare altul cu un procesor și o placă grafică de top este display-ul. Este unul din puținele laptop-uri cu un display de 240 Hz ce poate rula jocuri de generație nouă la 240 de cadre pe secundă. Ca să profiți la maximum de acest display.

La nivel de configurație avem un procesor i7 din generația a 9-a, grafică Nvidia RTX 2070 Max P, adică acea placă grafică foarte apropiată ca performanțe de cea de desktop, nu mai puțin de 16 GB de RAM minimum, versiunea noastră vine cu 32 GB și un SSD super rapid pe PCI-Express. Da, există și stocare de tip hibridă, adică un HDD de 1 TB cu un SSD mic de tot care îl ajută, dar noi îți recomandăm să îl înlocuiești din start cu un SSD de 1Tb sau chiar mai mare. Prețurile au scăzut considerabil în ultima perioadă și am o senzație că vor începe să crească din nou în curând.

Având în vedere că este un laptop atât de complex am avut nevoie de mai multe opinii, ce a ieșit, vedeți în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.