32+1 bonus

Împlinesc 32 de ani după buletin însă altele sunt socotelile mele. La ora la care scriu, în camera alăturată doarme o fetiță. De la ea vine anul BONUS. Datorită ei trăiesc mai mult. Nu știam de ce vorbesc oamenii cu atâta suflet despre copiii lor așa că nu vreau să încep nici eu. Ce vreau să știți e doar că situația stă așa:

Sunt fericit pentru că am o familie care mă împlinește.

Sunt fericit pentru că fac ce îmi place iar oamenii îmi spun că le place. Aproape tot timpul. Mă întristez că nu pot face măcar un sfert din ideile pe care le am. Pe cuvânt că sunt bune.

Sunt fericit pentru că am tot ce îmi trebuie. Mă întristez când îmi doresc lucruri pe care nu le pot avea. Dar sunt doar lucruri…

Sunt fericit când văd oameni dragi. Sunt binecuvântat cu o mână de prieteni. Mă întristez însă când oamenii din jurul meu suferă. Parcă suferă prea mulți.

Sunt fericit de fiecare dată când mă întorc acasă. Nu imediat. Îmi mai vine de emigrare dar îmi trece.

Dacă trag linie, dă cu plus. Și e bine.

După ora prânzului se adunaseră deja atât de multe urări încât nu fac față să răspund tuturor. Așa că am făcut un mic video.

Ultimele articole

Articole recomandate

97 Comments

  1. Salutare, George, LA MULTI ANI!!!
    Ai spus ca ai o familie care te implineste, o mana de prieteni adevarati, un job cu bune si rele , dar care iti place si te motiveaza suficient si asta este cel mai important la un job, ai aproape tot ce iti trebuie…..deci in concluzie FII FERICIT!!! Bafta in continuare , te urmarim cu drag!!!

  2. Este ziua in care uit ca inca nu ai facut inca testul cu Logan:)))

    Glumesc!!!!!!!

    Sper sa gasesti toate lucrurile bune din viata si putere de a ignora tot ce este mai putin grozav din universul tau.

    La Multi Ani,George!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.