32+1 bonus

Împlinesc 32 de ani după buletin însă altele sunt socotelile mele. La ora la care scriu, în camera alăturată doarme o fetiță. De la ea vine anul BONUS. Datorită ei trăiesc mai mult. Nu știam de ce vorbesc oamenii cu atâta suflet despre copiii lor așa că nu vreau să încep nici eu. Ce vreau să știți e doar că situația stă așa:

Sunt fericit pentru că am o familie care mă împlinește.

Sunt fericit pentru că fac ce îmi place iar oamenii îmi spun că le place. Aproape tot timpul. Mă întristez că nu pot face măcar un sfert din ideile pe care le am. Pe cuvânt că sunt bune.

Sunt fericit pentru că am tot ce îmi trebuie. Mă întristez când îmi doresc lucruri pe care nu le pot avea. Dar sunt doar lucruri…

Sunt fericit când văd oameni dragi. Sunt binecuvântat cu o mână de prieteni. Mă întristez însă când oamenii din jurul meu suferă. Parcă suferă prea mulți.

Sunt fericit de fiecare dată când mă întorc acasă. Nu imediat. Îmi mai vine de emigrare dar îmi trece.

Dacă trag linie, dă cu plus. Și e bine.

După ora prânzului se adunaseră deja atât de multe urări încât nu fac față să răspund tuturor. Așa că am făcut un mic video.

Ultimele articole

Articole recomandate

97 Comments

  1. In primul rand La Multi Ani cu sanatate!Esti inca tanar,iti urez de asemenea sa te bucuri-si asta e in al doilea rand-de familie, iar cel mai nou membru al familiei tale(sunt constient de repetitia la limita suparatoare a cuvantului „familie„ dar nu corectez) sa iti aduca numai bucurii si sa te faca mandru ca esti tatal ei(sunt gandurile care mi-au trecut prin minte gandindu-ma la mine cu cativa anisori in urma)La mine aceasta stare de bine si implinire a venit cu o oarecare intarziere…dar bine ca a venit:)numai bine si bafta in continuare.

  2. Sa traiesti George! Multumim pt. ceea ce faci.
    Legat de comentariul tau, sa iti dea Dumnezeu puterea sa schimbi ceea ce poti schimba si sa accepti ceea ce nu poti schimba.
    Si sa mai dea Domnul la anul sa postezi articolul 33 + 2 bonus!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.