La 31 de ani – lista mea de dorințe și de cadouri

foto: William Sterns

Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje cu urări de ”La mulți ani!”. Anul acesta, parcă sunt mai multe ca niciodată și pentru asta mă plec în fața tuturor celor care mă urmăresc cu mai multă sau mai puțină dragoste. Și cum 31 este un număr prim, mi-e clar că Neti va găsi un motiv pentru care mă simt din nou ca la 18 ani. Parcă totul se resetează și pornesc într-o nouă cursă cu trenulețul prin parcul de distracții.  Și dacă tot e să fac un scurt inventar, nu pot ignora abundența de 3 și 1 din viața mea recentă.

  • Familia Lorena și George Buhnici se mărește la 3 pentru că vine la vară încă 1. 1-ul nostru copil. Și aș putea să mă opresc aici pentru că am primit deja mai mult decât speram.
  • Tocmai am depășit pe blog prima mie de postări în care am reușit să  nu vorbim decât despre ceea ce ne interesează. Mașini, mașini, mașini și mai nou gadget-uri.
  • Pe YouTube mă apropii vertiginos de primul milion de vizualizări.
  • Ne apropiem de jumătate de an cu iLike IT și încep să simt că facem diferența. Audiențele cresc iar asta mă motivează să vin cu idei și mai noi pentru pasionații de tehnologie și internet.
  • Primul an pe Facebook nu s-a încheiat, dar 13.000 de oameni îmi sunt mai aproape.
  • Pe blog, fiecare zi aduce peste 3.000 de vizite, chiar și când nu scriu. Echivalentul unui orășel din România găsește zilnic ceva interesant aici și asta mă flatează.

Așa că pentru azi m-am gândit să postez o mașină cu 3 în coadă. Mazda 3 MPS. Până atunci să actualizăm lista mea de cadouri la care visez evident cu ochii deschiși.

https://buhnici.ro/lista-de-cadouri/

 

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

  1. La Multi Ani! George. Cred ca cel mai important cadou pe lista ta,(si in viata ta) va veni asa cum spuneai la vara. Cand se va naste si il vei tine in brate si iti va zambi, nu va mai conta nimic altceva. Nici masini, nici IT, nimic! Ti-o spune un tatic, care desi iubea nespus copii, pana acum 6 luni n-a crezut, sincer ca poate exista pe lume o astfel de bucurie! O sa-mi dai dreptate peste cateva luni. Felicitari si numai bine.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.