2014, să-i dăm bătaie!

George Buhnici Aeroport

Cu ochii roșii de nesomn, o mică durere surdă undeva prin cap și multă nerăbdare pentru ce urmează să vină. Oricât aș fi încercat să mă relaxez în cele câteva zile de mini-vacanță pe sfârșitul de an, nu am reușit decât să îmi fac timp pentru și mai multe planuri. A reușit să mă decupleze suficient de des de la calculator familia, alături de care mi-am petrecut Crăciunul și Anul Nou acasă.

Vestea bună este că am reușit să ajung la zi cu răspunsul la comentarii și avem o versiune nouă a blogului pentru mobil. Îi mulțumesc lui Marian Buhnici care ține partea tehnică sub control și a făcut un site care se adaptează la orice rezoluție de ecran. Încercați doar să vedeți ce bine arată pe mobile sau tablete.  Vestea proastă este că mai sunt câteva sute de emailuri de la voi pentru care nu găsesc timp. Mai nou abia fac față să răspund mesajelor din comentarii sau pe facebook. O să sune ciudat, dar încep să cred că blogul crește prea mare… Ultimul lucru pe care mi-l doresc ar fi să pierd contactul cu fiecare cititor care mă întreabă ceva dar devine din ce în ce mai greu. Aici am nevoie de ajutorul vostru. Înainte să scrieți o întrebare prin care mă rugați să compar două modele de telefoane ori să aleg unul dintre ele, aruncați o privire pe blog și dați o căutare. Sigur am scris undeva ceva despre asta. Pe blog sunt sute de articole, sute de ore de clipuri video și mii de comentarii despre tot ce e nou pe piața telefoanelor.

Pregătesc și o aplicație de Android a blogului. E în lucru și cred că va ieși frumos. Mai facem un update al aplicației de Android și pentru DriveTest.tv care, apropo, crește frumos. De prin martie, testele auto vor arăta tot mai profi dar vor rămâne independente, așa cum v-am obișnuit. Am cumpărat câteva scule noi spectaculoase care ne vor ajuta să filmăm mai clar și mai stabil. Ne vom documenta mai bine, ne vom organizare mai bine. E o promisiune. De voi am nevoie să băgați în seamă reclamele de pe YouTube și de pe blog. Banii pentru toate vin de undeva, iar publicitatea susținută cu ajutorul vostru mă va finanța ca să pot continua fără să vând testele în sine ca advertoriale.

Destulă vorbă.  Acum este timpul să reînceapă aventura. Plec la CES 2014 în Las Vegas, baby!!! Urmăriți-mă pe twitter și facebook cu hashtag-ul #ilikeitCES unde voi posta poze și informații la cald despre toate noutățile.

Se anunță un început de an vijelios. Cam ca furtuna de zăpadă de pe aeroportul din New York unde am escală și pentru care am câteva emoții. Dar am încredere că o să ne vedem și să ne auzim cu bine din 6 ianuarie la Știrile ProTV.

Ultimele articole

Articole recomandate

49 Comments

  1. La multi ani!!! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca in anul ce tocmai a inceput. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate proiectele si gandurile bune pe care ti le-ai propus pentru viitor.
    PS. Te rog sa pui mai mult accent si pe Nokia! In rest multa sanatate tie, colegilor tai si familiei tale. Te urmarim cu mare drag si mare interes.

  2. Mult succes la CES !!! Esti foarte bravo!! Man ,, apropo am un monitor(destkop) cam vechi de 7 ani,si vreau sal schimb cu ceva ieftin,, ceva aprox 500 lei ce imi recomanzi???

  3. Bafta, George ! Un 2014 plin cu articole profi. Te felicitam pentru 2013, pentru ceea ce faci si asteptam cu interes articolele , emisiunile si reportajele tale.

  4. Salut si la multi ani! Poti sa faci un test cu Chrysler 300 2012/2013? Sau macar exista reprezentanta Chrysler in Bucuresti? Iti urez un an nou mai bun din toate punctele de vedere. Multumesc!

  5. Un an nou prosper :) Stii cumva ce se intampla cu pozele din Dropbox dupa 2 ani ? Le pierd sau cum ? Chiar astept un raspuns daca nu de la tine atunci de la alt user……

  6. Salut , George ! Raspunde-mi te rog si mie la urmatoarea intrebare : Ce telefon ai prefera dintre HTC One si Iphone 5s , in conditiile in care amandoua are avea acelasi pret ? :)

  7. Daca vrei android cu mai multa libertate de costumizare,sunet exceptional atunci mergivpe htc daca doresti ceva elegant frunos cu o interfata usoara cu care sa nu te complici un blit foarte bun iphone e pt tine

  8. Tie iti plac merele, Marian :))
    Eu prefer HTC ONE, datorita ecranului mai mare si a materialelor din care este fabricat, iar Androidul mi se pare un sistem de operare mai prietenos.

  9. @Macrineanu Cosmin Cum adica daca ar avea acelasi pret??? Tu stii ce vorbesti??? Pe langa faptul ca htc one este un device cu un ecran semnificativ mai mare este de asemenea un telefon ce are deja ceva timp pe piata iar 5S care este pe piata de putin timp si are un pret megasupraevaluat in raport cu ce ofera adica un ecran mediocru ca marime plus o rezolutie slaba pe un ips tehnologie folosita si de htc one. Intrebarea ce se pune este daca realmente stii ce vrei. Trebuie sa-ti pui ordine in gandire, apoi sa incerci sa faci comparatii pe baza specificatiilor, adica marime, calitatea materialelor, calitatea camerei, rezolutie, procesor, memorie ram, si pretul care desi l-am trecut ultimul conteaza cel mai mult! iPhone ar trebuii sa vanda telefoane de grosimea unei foi de hartie, bateria lui Xiaomi MI 3, plus ecranul lui LG G2 si performantele unui nexus 5 pentru a justifica pretul la care se vinde!!! Ignoranta costa foarte mult. HTC ONE porneste de la 1950 de lei…http://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/htc/one-801e-32gb-p149158759/…in timp ce piticul iPhone 5S pleaca de la 2895…http://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/apple/iphone-5s-16gb-p189752185/….adica o diferenta de aprox. o mie de lei!! Cum spuneam fa-ti ordine intre ganduri si hotaraste ce vrei. Apoi pune intrebari, eu am gasit ceva timp liber cu sarbatorile altfel nu ma oboseam sa-ti deschid mintea.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.