2 X VIDEO – Samsung Galaxy S4 – telecomanda TV WatchON și S-View

Detaliile schimbă ansamblul. Așa cum micile chestii puse pe Samsung Galaxy S4 fac telefonul mai util pur și simplu. O telecomandă universală e o idee simplă pe care am văzut-o și pe HTC One sau pe tablete. Un senzor infraroșu (IR) care funcționează cu orice device ai prin casă cuplat la un telefon deștept îl transformă într-o telecomandă nu doar universală ci și deșteaptă. Următorul pas sunt aplicațiile independete care să transpună pe ecranul mobilului butoanele tale preferate sau scripturi de genul: Deschide TV, deschide receiver, deschide set-top-box, setează volumul la 50%, dă pe canalul preferat. Sau poate să faci toate astea cu vocea. Aș da bani pe o aplicație care să îmi asculte vocea și să comute TV-ul așa ”Dă pe CNN”.

Și iată și o husă deșteaptă care arată bine, economisește bateria și nu te mai obligă să ții sticla pe fața ta gingașă…

Nu uita să dai like. Și te rog să urmărești reclamele de pe YouTube și poate chiar dai clic pentru că ele sunt una din sursele de venit care susțin acest blog.

Ultimele articole

Articole recomandate

55 Comments

 1. Salut George,recent am achizionat un s4 lte..cand incerc sa folosesc wach on..intru in aplicatie..ma intreaba daca e codul corect.niciun televizor care am incercat aplicatia nu s a sincronizat cu telefonul.cer codul urmator si tot asa pana se termina toate codurile..ca si cum ar fi ledul opturat si nu fafe sincronizarea cu tv ul.ce imi sugerezi,sau daca ai mai auzit de probleme cu IR la s4.multumesc

 2. Salut. Si eu s4 lte am si am avut o problema asemănătoare, dar sa rezolvat cu un e-mail la cei care au făcut aplicația.
  Daca ti setat pe un tv deja, si vrei să il folosesti la alt tv, trebuie să „stergi” tv anterior din aplicație, abia dupaia poti seta un alt tv. Vezi sa nu ai deja setat un tv si sa nu sti de el, mai ales daca telefonul nu e nou.
  Daca nu ai setat nici un tv si totuși nu funcționează cu nici un cod sau tv tau nu e in lista atunci poti sa le trimiți un e-mail lor si iți trimite codul.

  Din păcate nu mai am e-mail-ul de la ei in care îmi zicea cum se șterge tv memorate, din ce imi amintesc intri la manager de aplicații-> Samsung Wach On-> sterge date, golire cache, dar le poți trimite un email cu problema si iti raspunde in in 2 zile.

 3. Buna ziua , am un s4 , in legatura cu watch on am urmatoarea intrebare: Daca am selectat tv..merge tot…cum fac sa selectez un altul…. Adica sa renunt la acel tv si sa pun altul la watch on

 4. Am reusit sa folosesc functia WatchOn pe tv ( Sony Bravia) si pe mediaboxul UPC ( il gasiti in lista cu numele de THOMSON) dar nu am reusit sa gasesc aparatul de aer conditionat care este de la firma LDK. Poate stit voi sub ce denumire este in lista !?!?!?! Help PLZ!

 5. Le gasesti deja la tot pasu aceste huse. Okazii,tocmai,mercador. Sunt multe intre 40-50 lei si sunt bune. Am fost sa iau una din Orange shop si era 130 lei parca, si o pun pe tel si cand sa inchid husa si s-o redeschid, surpriza, nu au acel magnet in ea, nu se aprinde ecranul cand deschizi. Atentie de care luati.

 6. la un samsung s 2 asi pute instala aplicatia WatchOn? si daca nu atunci cum asi putea avea si eu o posibilitate ca sa folosesc s2 pe post de telecomanda tv. stie cineva o aplicatie pe s2

 7. Este foarte frumoasa acesta husa dar din pacate nu este foarte sigura.La doar o saptamana de la achizitionare , intr.un momemt de neatentie am scapat telefonul de la aaproximativ1 m…neavand magnet ,husa s-a deschis in aer si ecranul s-a spart.Nu recomand .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.